loader
bg-category
8 sunde ting Velhavende mennesker gør hver dag

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Har du nogensinde spekuleret på, hvilke velhavende folks hemmelighed til succes er? Det viser sig ikke bare at være forretningsmæssig, men også at gøre sundhed til en høj prioritet. Som det siger siger: "Den største rigdom er sundhed" - og de rige mennesker synes at have taget dette til hjerte. Tom Corley fra Rich Habits Institute i Rahway, New Jersey, besluttede at tage et kig ind i dagen - til -dagsvaner for de rige for at finde ud af, hvad de gør anderledes. Han interviewede 233 velhavende amerikanske mænd og kvinder i alderen 42-85, der lavede 160.000 dollars eller mere om året og havde 3,2 millioner dollars eller mere i netto likvide aktiver og derefter analyserede deres daglige vaner og sammenlignede dem med lavindkomstfolkets adfærd, hvem lavede $ 35.000 eller mindre om året og havde $ 5.000 eller mindre i likvide aktiver. "Det var de små ting, de rige gjorde - deres sunde opførsel - det gjorde hele forskellen, "Siger corley. "Det chokerede mig, fordi jeg voksede op fattig og ikke vidste om velhavende mennesker, men jeg havde en forudfattet opfattelse af de" fede katte ", drikkecocktails, rygecigarer og være ude af form. Men de havde stor sundhed. "Her er de 8 sunde vaner, som velhavende mennesker har til fælles:

1. De træner ud fire dage om ugen. Corleys forskning viste, at en kæmpestor 76 procent af velhavende mennesker deltager i fysisk aktivitet - primært aerob træning - i 30 minutter eller mere, fire dage om ugen. Og at svede er belastet med fordele: mere energi, mindre stress, bedre humør og søvn, lavere risiko for sundhedsmæssige problemer som diabetes og hjertesygdom og et mere dampende sexliv.

2. De spiser mindre junkfood. Halvfjerds procent af de rige spiser mindre end 300 kaloriernes værd af junkfood om dagen, mens Corley fandt ud af, at 97 procent af lavindkomstfolk forbruger mere end det. Og kun 25 procent af velhavende mennesker spiser på fastfood restauranter tre eller flere gange om ugen sammenlignet med næsten 70 procent af lavindkomstfolk. Det kan skyldes, at fastfood virker som den billigere mulighed, når det faktisk kan være billigt at købe sunde fødevarer og tilberede dem hjemme (for ikke at nævne at gøre det sparer du for dyre sundhedsproblemer ned ad vejen, såsom hjerteproblemer). Tjek disse tips om at spise sundt for kun $ 36 per uge og endda spise økologisk på et budget.

3. De sover syv timer om natten. En hel del 89 procent af velhavende mennesker sover i gennemsnit syv timer eller mere pr. Nat. Det betyder, at de høster søvnens sundheds- og skønhedsfordele såvel som de mentale: Søvn er afgørende for læring og hukommelse, samt at være fokuseret og produktiv, hvilket holder dig øverst i dit spil på arbejdspladsen. Ikke nok søvn, derimod aldrer din hud hurtigere, får dig til at skræmme junkfood og klap din motivation til træning og tackle din "to-do" liste.

4. de bliver ikke fulde Kun 13 procent af de velhavende mennesker blev drukne i de sidste 30 dage, ifølge Corleys undersøgelse, sammenlignet med 60 procent af lavindkomstfolk. Derudover drikker 84 procent af velhavende mennesker to glas alkohol om dagen eller mindre. Og det giver dem et sundhedsforøgelse: Forskning viser, at folk, der har 1-2 drikkevarer om dagen, har tendens til at leve længere og har færre hjerteproblemer end dem, der har mere eller mindre.

5. De ser mindre end en time tv om dagen (og ikke reality shows). Corley fandt ud af, at næsten 70 procent af de velhavende ser en time eller mindre på TV hver dag og kun 6 procent ser reality tv, sammenlignet med næsten 80 procent af lavindkomstfolk. I stedet bruger de rige mere tidslæsning. Faktisk sagde næsten 90 procent af velhavende mennesker, at de elsker at læse og bruge 30 minutter eller mere at læse bøger om uddannelse, karriere eller selvforbedring hver dag.

6. De tæller deres kalorier. Næsten 60 procent af de rige mennesker ser kalorierne de spiser, og holder deres vægt i kontrollen. Vil du reducere dine kalorier? Undgå at drikke dine kalorier og gå let på din frokostpause. Forskning viser, at spise lys til frokost kan hjælpe dig med at tabe sig uden at få dig til at overvælde senere.

7. De flosser dagligt. Mere end 60 procent af velhavende mennesker flosser hver dag, hvilket reducerer sandsynligheden for sundhedsmæssige problemer som tyggesygdomme og tandbortfald. Flossing kan endda hjælpe dig med at komme ud af gælden.

8. De skræmmer slik. Kun 28 procent af de velhavende mennesker nibler på slik mere end to gange om ugen. Størstedelen (ca. 70 procent) forbruges endnu mindre end det. Har du et sukkerbehov? Tag et lille firkant eller to af mørk chokolade, som er fyldt med hjertevenlige antioxidanter.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære