loader
bg-category
Min læge sagde, at jeg måtte stoppe med at drikke kostholdskoks

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Itzy Ramirez

"Du ved, jeg ville føle mig meget bedre, hvis du stoppede med at drikke kost Coke."

Da jeg sad på undersøgelsestabellen, var jeg ikke helt tordenværet af min doktors udtalelse: Hun og jeg havde diskuteret dette ved tidligere besøg, men emnet kom igen under denne aftale, snoet snoet i en samtale om, hvordan mit kolesterol er højt og hvordan hun vil gerne have mig at tabe sig.

"Kost Coke var min daglige koffeinkilde, der startede først om morgenen og varede godt ind i aftenen."

Jeg har aldrig været en kaffe- eller tedrikker; Kost Coke var min daglige koffeinkilde, der startede først om morgenen og varede godt ind om aftenen. Jeg havde sparket kost sodavand for otte år siden, med gode resultater, indtil arbejde og andre påvirkninger forårsagede en episk tilbageslag i dårlige vaner. Derfor var jeg kun halvt sjov, da jeg svarede til min læge: "Jo, du vil føle dig bedre, men hvad med mig?"

Gøre sunde ændringerTimingen var dog ideel. Hvor ofte har du oplevet disse interne samtaler om at gøre livsstilsændringer, men du gjorde ikke noget ved dem, før de voksede højere og mere insisterende? Nå, det var det øjeblik jeg var ved: den snigende tanke rullede rundt i mit hoved, men sandsynligvis ud af dovenskab eller benægtelse kunne jeg ikke gøre springet fra passiv tanke til bestemt handling. Så da min læge tog det op tog jeg det som tegn til at foretage nogle ændringer, begyndende med den, der ville være sværest: opgive min elskede Diet Coke.

En Diet Coke Billboard, der perfekt opsummerede denne forfatters sodavand.

Hvorfor skal du ditch diet sodaFra de kunstige sødestoffer (i tilfælde af kostkoks, aspartam) til de andre kemikalier og tilsætningsstoffer, herunder fosforsyre, som eroderer tandemalje og blokerer absorption af knogleopbygget calcium, gør det ikke fejl: Kost sodavand er ikke din ven. Sandsynligvis har du set historierne om morgentalshowshowene om undersøgelserne, der konkluderer, at kost sodavand faktisk forårsager vægtforøgelse, og at de udgør en hjertesygdom. Jeg betragtede de samme rapporter, typisk med et iskoldt glas diæt sodavand i min hånd-ja, kl. 7:30, næsten trodsigt.

"Hey, kindben, hvor har du været?" Det er tanken, der opstod, da jeg kiggede i spejlet en dag i sidste uge. "

Men takket være min læge er vågne op, for omkring en måned siden lægger jeg glasset ned. OK, sandheden er, jeg færdig med den 2 liters flaske Diet Coke, der sidder i køleskabet, og så har jeg ikke købt en anden. Jeg har snydt netop en gang, da jeg bestilte en kostkoks i biografen. Det har været det, og jeg er ret stolt af det.

Ganske vist har den seneste måned ikke været så vanskelig som jeg havde forestillet mig. Første gang blev jeg ramt af voldsomme hovedpine, et biprodukt af koffeinudtagning. Men denne gang har jeg været hovedpinefrit og chugging masser af mousserende vand. Selvom man vælger en koffeinsubstitut, som f.eks. Kølet grøn te, kan det hjælpe med de koffeinudtagne hovedpine, for nu er jeg ret tilfreds med dette koffeinfrie liv.

Og jeg nyder flere fordele ved at sparke min Diet Coke vane:

Mit tøj passer bedre. Indtil jeg kommer til et punkt, hvor jeg virkelig kan være begejstret for det, går jeg ikke på en skala. Men i mellemtiden elsker jeg hvordan et par jeans, der følte mig stramme for en måned siden, nu passer fint. Sammen med min plan for at introducere sundere fødevarer og en stabil træning regime, ser jeg frem til at kassere dem helt for en mindre størrelse.

Mit ansigt er mindre oppustet. Hej, kindben, hvor har du været? Det var tanken, der opstod, da jeg kiggede i spejlet en dag i sidste uge. Hvis det ikke er et incitament til at undgå kost sodavand, ved jeg ikke, hvad der er.

Jeg sover om natten. Sikker på, kaffedrikkere ved ikke at forbruge en kop joe om aftenen, men fortæl det til nogen, der er vant til at nå frem til en diæt sodavand, mens de sidder ned for at se "Scandal" kl. 10 Min koffeinfri krop føler mig nu søvnig kl. 11 Og som en, der betragtede sig som en kronisk insomniac, er det en temmelig vidunderlig ting.

I mellemtiden nævner en af ​​mine venner på Facebook, at hun har et lignende eventyr i ditching Diet Coke, og hun bemærkede, at da hun drak en for nylig, kunne hun bare smag de kemikalier, og det forstærkede, at hun havde ret i sin beslutning at give det op.

For to måneder siden kunne jeg måske ikke have aftalt med en sådan ide - og ikke begå en fejl, der eksisterer stadig. Men takket være min læge, den nøgne lille stemme i mit hoved for at gøre en sund forandring, og mine kindbenes genopståelse, ser jeg nu det "ick" -moment som absolut muligt.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer