loader
bg-category
4 ekspert tips til håndtering af olieagtige øjenlåg

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

De siger, at jo olieere huden, jo mindre indlysende er tegn på aldring. Og mens det er godt, når det kommer til dit ansigt, vil du sikkert ikke se linjer og rynker beskære indtil år efter dine venner gør det - det kan være en katastrofe, når det kommer til at bære sminke på dine øjne.

Ligesom olie og vand blandes ikke olie og makeup lige sammen. Men bare fordi dine øjenlåg går i overdrive i olieproduktionsafdelingen, betyder ikke, at du slet ikke kan have øjenmakeup. Du skal bare prime, prep og vælge de rigtige produkter.

Opret en ren skiferFørst og fremmest skal du sørge for, at du tørrer din låg ren med en alkoholfri makeup remover for fuldt ud at slippe af med ekstra olie, snavs eller rester, som du måske ikke kan se - jo mindre olie på låget, jo bedre er din makeup vil holde sig til din hud. "Sørg for, at de produkter, du bruger omkring dine øjne, er" makeup-venlige ", især øjencremer," siger Jake Broullard, førende makeup stylist for NARS Cosmetics. "Øjencreme kan ofte bevæge sig og være for rig og blødgørende til at arbejde med makeup. Husk, at en lille smule går langt og altid holder den på omkredsbenet. "Vi anbefaler Clarins Super Restorative Total Eye Concentrate ($ 83), som ikke kun tackler almindelige tegn på aldring, men også hydraterer.

Prep og PrimeNøglen til perfekt øjenmakeup er en god primer, som holder din makeup på plads hele dagen. "Jeg kan godt lide at bruge en kombination af lang slidt concealer, som NARS Radiant Creamy Concealer ($ 29), på lågene for at absorbere overskydende olie og NARS Smudge Proof Eyeshadow Base ($ 25) med en dusting af løst pulver for at indstille det. Dette bekæmper selv de mest olieagtige låg og giver crease-proof makeup, "siger Broullard.

Brug kun langvarige formuleringerJo bedre den opholdsstyrke, som din makeup har, desto længere vil den være i stand til at stå op til middagsolie for at få mere ud af produktet, før det har en chance for at skrue og folde. "Langtidsformler, der kommer i crease-sikre cremer, pulvere og eyeliners, er de bedste til olieagtige øjenlåg," siger Broullard. "Jeg finder den længst slidte skygge er faktisk en kombination af alle disse."

Deal med Midday OilI tilfælde af at dine øjenlåg begynder at blive fedtede og din sminke begynder at skifte, siger Broullard at bruge din finger til at smøre farven i. "Tilsæt lidt mere pulver omkring øjet og røre linerne op."

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære