loader
bg-category
Hvordan føler du dig for overdreven emballage?

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Hej allesammen,

i dag er jordens dag, og selvom jeg ikke havde tid til at sammensætte en række indlæg gennem ugen for at fejre det som jeg oprindeligt havde planlagt (undskyld det, men du kan besøge mine venner Dao og Paris blogs for nogle nyttige øko -friendly tips 😉), ville jeg stadig benytte lejligheden til tirade Tal om noget der irriterer mig: overdreven emballage.

Hvis jeg skal være ærlig med dig, kan jeg ikke lide det, når læbestifter, øjenlinser, øjenskygger og andre kosmetiske og personlige plejeprodukter (gælder ikke for sæt eller børster selvfølgelig) kommer i bokse. Jeg føler bare, at de er unødvendige cos, medmindre boksen er meget smuk som den slanke, der er afbildet ovenfor, eller de har små tutorials om, hvordan man bruger de produkter, der er trykt på dem, så snart du som du kommer hjem, skal du tage dine køb ud og kast kasserne i kassen.

Selvfølgelig kan de være nyttige cos når varer kommer i bokse, chancerne er ingen messet med dem og brugt dem som testere i butikkerne (ikke bare hader du det, når det sker? Det er så groft!). Men selvom jeg foretrækker det, hvis de kom udpakket, så længe det er en lille boks, der passer til emnerne, er det næsten perfekt, jeg har ikke noget imod det.

Det der irriterer mig er overdreven emballage. Ligesom Fior di Magnolia har læbestiftet billedet ovenfor. Som du kan se, er kassen meget, meget større end læbestiftet selv. Ikke kun det, men derinde var der også en plastikholder til at holde læbestiftet på plads, som endte i bin for mange år siden. Men hvorfor på jorden ville en læbestift nogensinde have brug for så meget emballage ?!

Jeg tilbragte faktisk et par minutter foran stolen og forsøgte at finde ud af om det skulle ske eller ej. En del af mig ville virkelig prøve det, mens den anden følte sig virkelig skyldig i at afhente den på grund af den overdrevne emballage. Til sidst tog jeg det hjem med mig, selv om jeg stadig føler mig skyldig i det og aldrig ville genkøbe det igen alene af denne grund.

Et andet eksempel er Olay Regenerist-linjen. Disse produkter kommer i store plastik kasser, at fra hvad jeg læser online, er endda svært at genbruge. Jeg plejer at lide Olay hudpleje produkter, men emballagen er virkelig at sætte mig af at købe disse (min samvittighed er stadig bugging mig fra Fior di Magnolia lippie, du ved?), Især når det er helt uberettiget. Hvad er alt, hvad plastik skulle beskytte en fugtighedscreme fra ?! Ingen hudplejeprodukter har brug for alt det plastik omkring dem og heller ikke miljøet.

Også nogle online-forhandlere pakker deres varer i kasser, der er alt for store i forhold til hvad du har købt. Kiko Cosmetics er det perfekte eksempel. Jeg købte to øjenliner, et pulver og en eye makeup remover og de leverede alt i en stor kasse fyldt med polystyren og andre fyldstoffer for at beskytte produkterne.

Og mens jeg sætter pris på, at de pakker alt så forsigtigt ud (ingen vil kun åbne en pakke for at finde deres øjenskygge brudt eller neglelak åben?), Var en sådan stor boks helt, fuldstændig og fuldstændig unødvendig. De elementer, jeg bestilte bryder ikke let, og de ville have fyldt en mindre boks, så hvorfor brugte de ikke det?

Forstyrrer dette dig ikke, at virksomheder bruger så meget emballage uden at bekymre sig for miljøet overhovedet? Sikker på, at det meste kan genbruges (jeg genbruger alt selv), men hvor mange mennesker gør det? Heldigvis mere og mere men ikke nok. Her hvor jeg bor det tog en rådslov for folk at starte genbrug, for godhedens skyld! Som desværre fortæller meget om italienske folk. (Selvom ikke alle er dårlige og uansvarlige, er der selvfølgelig for mange, der er uhøflige og behandler gader og parker som deres personlige skraldespand. 🙁)

Men stadig, ville det ikke være bedre, hvis der ikke var noget at genbruge i første omgang? Og hvad med alt plastik og andet affald, der ikke kan genanvendes? Så meget emballage affald ressourcer, forurener miljøet og endda gør priserne gå op. Hvis virksomhederne ikke forstyrrede fremstillingskasser og sendte ordrer i mindre pakker eller konvolutter, som ville koste mindre at sende, er det os, forbrugerne, der ville spare nogle penge.

Personligt tror jeg ikke, at virksomheder gør sig selv favoriserer ved at bruge al den emballage. Flere og flere forbrugere begynder langsomt at søge efter mere miljøvenlige produkter. Og ikke kun produkter, der bruger naturlige ingredienser, men også dem, der bruger mindre emballage, der kan genbruges.

Jeg ved for det første, at hvis noget, jeg vil have, bliver overdrevent pakket, så tænker jeg længe og svært, før jeg får det og 9 gange ud af 10, vil jeg passere. Og hvis så meget emballage slet ikke kan genbruges, så vil jeg helt sikkert springe den over.

Hvordan føler du dig for overdreven emballage?

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære