loader
bg-category
Sådan slippe du af bløde øjne

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

I de sidste par uger har jeg vågnet med bløde øjne. Jeg er heldig, at puffiness har tendens til at aftage ganske snart, men jeg er meget utålmodig, og ville elske at få det til at forsvinde med det samme. Eller bedre endnu, finde ud af, hvad der forårsager det, så jeg kan løse problemet ved roden og aldrig få det til at ske igen.

Jeg er temmelig sikker på, at min søvnløshed har noget at gøre med puffiness, men der er så mange andre ting, der kan forårsage det. Vi burde kende dem alle, så vi kan forhindre og behandle de lune bløde øjne, er du ikke enig?

Hvad forårsager bløde øjne?

Ooh, så mange ting:

1. lymfe buildup

Lymfe er et væske, som cirkulerer gennem vores krops lymfesystem, og optager alle former for uønskede ting som bakterier og fedtstoffer. Så bliver det af med dem, så de vil ikke forårsage infektioner og andre ubehagelige problemer. Men nogle gange, denne lymf sidder fast og begynder at bygge op. Hej puffiness!

Fixen

Som regel, forsigtigt masserer øjenområdet er nok til at få omsætningen til at gå igen. Jeg henter lidt øjencreme (fordi, hvorfor ikke gå den ekstra mile og hydrat huden også, mens du er på det?), Og start fra det ydre hjørne, der bevæger sig indad. Denne bevægelse følger den naturlige retning af lymfestrømmen. Gør det modsatte, fra det indre til det ydre hjørne fungerer det ikke lige så godt.

2. Dårlig søvnposition

Puffiness skyldes ofte manglende søvn. Det er helt sikkert en medvirkende faktor, men en meget lille. Hvad der virkelig forårsager puffiness er den position, du sover i. Sleeping fladt eller på din mave kan forårsage lymfekonstruktion, og vi ved alle ved nu hvor det fører, ikke?

Fixen

Hvis du kan lide at sove på ryggen eller i maven, skal du ikke bekymre dig. Du behøver ikke at ændre din vane. Lige få en ekstra pude. Sove med hovedet op vil hjælpe lymfestrømmen som det skal.

3. For meget salt (og alkohol)

Salt er fantastisk. Det giver straks smag selv til de mest kolde fødevarer, og jeg kan ikke forestille mig, at de går uden. Menfor meget salt kan gøre dine øjne alle bløde. Og, for meget alkohol har samme effekt.

Fixen

Brug salt i moderation og drik så lidt alkohol som du kan. Jeg ved det kedeligt. Men det virker.

4. allergier

Hvis du er tilbøjelig til det allergidet ved du alt for godt. De kan gøre dine øjne svulmer op som skør (blandt så mange andre ubehagelige ting.)

Fixen

Undgå udløseren, og se en læge for at få de relevante meds, hvis det er nødvendigt.

5. Natur

Sommetider, dine øjne er simpelthen naturligt bløde. Eller bliver de så som vi alder. Det er naturligt, min ven.

Fixen

Undskyld at være bærer af dårlige nyheder, men hvis dine øjne er naturligt bløde, der er virkelig ikke noget, du kan gøre for at gøre puffiness forsvinde.

I mellemtiden skal du rette dem op

Ok, så hvis du har fundet ud af, hvad der er årsagen til dine bløde øjne, kan du nu forhindre dem. Yay!

Men hvad nu hvis dine øjne allerede er bløde? Hvordan kan du reducere puffiness? Der er et par måder:

1. Teposer, agurker, og kompresser

Vises, vores grannies vidste noget eller to om at slippe af med bløde øjne. Deres betroede gamle retsmidler, som teposer og agurkskiver, kan virkelig hjælpe med at reducere puffiness ganske hurtigt.

Hvis du foretrækker en mere moderne version, køb nogle gel puder, hold dem i køleskabet, og anvend dem, når du har brug for dem. Det er dyrere, men det virker også.

2. Tykke Cat Eyes

Dette er et trick jeg netop har hentet fra en af ​​mine fave bloggere, Karen of Makeup And Beauty Blog. Når dine øjne er bløde og du ikke har tid til at lægge noget på dem for at hæve hævelsen, Tegn en tykk katlinie på den øvre lash line. Dette dramatiske udseende hjælper trække opmærksomheden væk fra puffiness. Tak, Karen!

Lider du også af bløde øjne? Hvordan forhindrer og behandler du dem?

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer