loader
bg-category
3 sunde hudtricks du aldrig har hørt før (indtil nu!)

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Hvorfor er det, at de råd, vores mødre gav os om at passe på vores hud, er det, der har tendens til at holde os i vores sind som det eneste skønhedsråd, vi skal vide om? "Brug solbeskyttelse. Vælg ikke dit ansigt. Drik mere vand. "

Disse er alle gode råd, men nogle gange er det de mindre kendte, hvem-ville-have-tænkte hudpleje tips, der kan være de rigtige game changers. Her er tre sunde hudtricks du måske ikke har hørt om - indtil nu.

Vask dit ansigt sidst Når du er i brusebadet, skal den sidste rækkefølge være at vaske dit ansigt. Beverly Hills, CA, hudlæge Monika Kiripolsky, MD, siger, at du altid bør shampoo og balsamere dit hår, før du når til dit ansigtsvask. "Shampoo og balsam kan indeholde ingredienser, der forårsager acne blusser," siger hun. "Vask dit ansigt, når du er færdig med dit hår, er en enkel måde at forhindre dette på."

Sig "Nej" til Loofah Medmindre du er omhyggelig med at smide din loofah i vaskemaskinen efter hver brug (hvem har tid til det?), Ikke genere med at bruge en. "Loofah er i det væsentlige" cesspools "for bakterier, da de giver et varmt, fugtigt miljø for bakterier at vokse," siger Kiripolsky. "Når du gnider dem på din hud, skaber du små" microtears "i din hud, der tjener lige så let adgangspunkter for bakterier, hvilket fører til hudinfektioner." Brug en eksfolierende kropscrub i stedet for at sløre tør eller død hud.

Hold din solcreme ansøgning "Clean""Solcreme er superfølsom, delikat og ustabil", siger New York dermatolog Rachel Nazarian, MD. Det betyder at du ikke bør blande din solcreme med lotioner, cremer eller andre hudplejeprodukter, der kan fortynde de aktive ingredienser og reducere SPF nedenfor hvad mærkning afspejler. Hvis du vil anvende, siger lotion og SPF til dine ben, skal du først anvende SPF på ren, tør hud. Lad det tørre og absorbere helt og derefter Anvend din krops lotion. Det samme gælder for makeup på dit ansigt.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære