loader
bg-category
6 essentielle fødevarer at holde på skrivebordet

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Lange dage på kontoret betyder mindre tid at spise fuld mad og mere tid på at prøve at finde snacks for at tilfredsstille din sult. Mens du sørger for at spise fulde måltider, er det vigtigt at forblive sund. Der er snacks, du kan smelte på uden at bekymre sig om sundhedsvirkningerne. Her, Amanda Foti, registreret diætist for Selvera, deler de seks bedste fødevarer og delstørrelser til en eftermiddagsmat på dit skrivebord.

Tørret EdamameSalty, knap og pakket med protein, edamame er kun 100 kalorier pr. Portion, og du får 14 satiating gram protein! Tørret edamame er et alternativ til mindre kalorieindhold end nødder, som vi ofte over-snack på. Målet at spise kun en fjerdedel af en kop.

VandVi fejler ofte tørster efter sult, så før du leder efter en snack, prøv at nippe på noget vand først. Dit ønske om mad kunne bare være din krop, der fortæller dig, at du er dehydreret. Hvis du stadig søger at munch, prøv at tygge på et stykke tyggegummi, hvilket også holder dig fokuseret. Du skal drikke alt fra 48 til 64 ounce vand om dagen.

Græsk yoghurt15 gram protein vil jage væk din sult smerter og holde dig over til middag, mens de søde og salte smag er nok til at få dit sind ud af office candy skål. Prøv at tilføje et drys af kanel til seks ounce af græsk yoghurt til en ny udsmykning af smag.

vindruerEftermiddags snacks er ofte forbundet med græsningsadfærd, så vælg noget uden alt tilsat sukker og / eller fedt og relativt lavt kalorieindhold. Druer bidrager også til hydrering, så de er en sikker vinder! Spis omkring en kop druer for at holde kalorierne lave og fordelene høje.

PopcornVidste du popcorn er en helkorn og en stor kilde til fiber? Hvis din sult er til en salt crunch om eftermiddagen, skal du vælge en luftdæmpet 100-kaloriepose af popcorn eller tre kopper poppoppet popcorn til at styre delstørrelser og tilfredsstille dit ønske på en langt sundere måde end chips.

ProteinstængerNår tiderne bliver hektiske, og dine møder er tilbage til ryggen, kan du ikke have tid til frokost, men du vil undgå at springe over et måltid. At have en "Euemergency bar" på dig er den perfekte løsning. Kig efter mindst 10 gram protein, mindre end syv gram sukker og omkring 200 kalorier til den bedste løsning.

Hvad du ikke bør spiseFoti udfylder os også på de tre fødevarer, som du måske tror, ​​er gode til at snacke på, som granola, multigrain krakkere og veggiepinde, men er faktisk forfærdelige. Her er hvorfor:

Pakket sorter af granola er typisk højt i fedt, sukker og kalorier for en lille del. En måde at undgå dette på er at springe over den købte granola og lave din egen eller vælge havregryn i stedet.

"Äg Multigrain". Kiks betyder en række korn og ikke alle hele korn, hvilket er det, der er sundt for dig. I stedet skal du kigge efter 100 procent fuldkornsmel som den første ingrediens for at få den største fiberforøgelse i din snack.

Hvad angår veggiepinde, siger Foti, at disse "veggie fakers" gemmer sig bag vegetabilske pulvere, der tilføjes til disse produkter, ikke ægte grøntsager, så de ikke giver samme næringsværdi.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer