loader
bg-category
Et åbent brev til anti-vaccination berømtheder: Shut Up. Nu.

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Det er svært at vide, hvor man skal begynde, når Kristin Cavallari (en "berømthed", som jeg ikke skammer mig for at indrømme, jeg måtte se på Google) dominerer den nationale diskurs om barndomsvaccinationer. Så jeg begynder, hvor hele den lumske debat begyndte i første omgang: med en debunked og tilbagetrækning undersøgelse udgivet i 1998 af en siden diskrediteret forsker i U.K.

The BackstoryFor en seksten år siden offentliggjorde et forskergruppe, der blev ledet af dr. Andrew Wakefield i studiekonflikten for inflammatorisk tarmsygdom hos Royal Free Hospital og School of Medicine i London, en undersøgelse af 12 børn med regressiv udviklingsforstyrrelse, en type autisme (eller hvad vi refererer nu typisk til Autism Spectrum Disorder (ASD), en catchall term for en række diagnoser "på spektret"). Undersøgelsen viste, at de halv snes børn - en kæmpe prøveformat næsten lige så mange som forfatterlisten - alle havde gastrointestinale problemer, og otte af dem begyndte at vise tegn efter deres forældre efter at have fået vaccination med mæsling, kus og rubella (MMR) . Resultatet? At MMR-vacciner forårsager autisme, selvfølgelig.

Jeg er sarkastisk. Det viser ikke noget om vacciner.

Men tag ikke mit ord til det. Tage deres: Fiona Godlee, Jane Smith og Harvey Marcovitch, henholdsvis chefredaktør, viceværktør og associeringsredaktør for British Medical Journal på det tidspunkt, hvor de skrev en BMJ-redaktionel titel "Wakefields artikel, der forbinder MMR-vaccine og autisme, var svigagtig . "Redaktionen åbner således:

"Udgivet af Andrew Wakefield og 12 andre var papirets videnskabelige begrænsninger tydelige, da det optrådte i 1998. Da den efterfølgende vaccinefare begyndte, påpegede kritikere hurtigt, at papiret var en lille case-serie uden kontrol, der var forbundet med tre fælles forhold, og stolte på forældres tilbagekaldelse og overbevisninger. I løbet af det følgende årti fandt epidemiologiske undersøgelser konsekvent ingen tegn på sammenhæng mellem MMR-vaccinen og autisme. Da papiret endelig blev trukket tilbage 12 år senere, efter retsmedicinsk dissektion på General Medical Councils (GMC) længste nogensinde fitness for at øve hørelsen, kunne få mennesker nægte at det var dårligt fejlagtigt både videnskabeligt og etisk. "

Og alligevel er vi her et årti og et halvt år, og vaccine skræmmer raser på. Ja, folk kommenterer stadig denne dag på Godlee, Smith og Marcovitchs redaktionelle. Men lad os se det, det er ikke lige, hvor den virkelige debat bor. For hvorfor ville du vade gennem tørre kommentarer fulde af science mumbo-jumbo på webstedet for a-gag mig med en ske-Medicinsk tidsskrift, når der er berømtheder, der er villige til at gøre forskningen for dig og råbe ud lydbytesene?

Værre end frygt for MongeringDer er en sand leder på anti-wax celeb fronten, og det er Jenny McCarthy. Tillad mig at forlade en curriculum vitae af McCarthys anti-vaccination kampagne og antage, at du har hørt squawking. Tillad mig også at modstå at forbinde til hendes hjemmeside, hendes bøger eller andre kilder til hendes forkerte usandheder, så jeg måske undgår at være kompliceret med at formere bullshit. Internettet er et ekkokammer, og hvor længe det har været siden McCarthy sidst klatrede oven på sin soapbox, hendes flailing fakta om sandheden stadig springer rundt og skræmmer offentligheden og distraherer dem fra fakta. Frygt for vaccinationer spredes hurtigere online end support. Som en videnskabssindet sjæl, J.J. Keith, så kortfattet sætte det på Huffington Post, "anti-voksere er højt." De behøver ikke at have en videnskabelig grad (selvom Mayim Bialik gør suk), de skal bare tale ind i mikrofonen, og når deres Meddelelsen kommer derude, den cirkulerer og udvider, ikke spredes men forstærker.

Keith fortsætter, "resten af ​​os skal også være højt."

Du ville ikke gå ind i 3-årige kommentarer på BMJ-webstedet, men hvis du gjorde, ville du finde en lignende følelse fra Wilson Woo, M.D., en assisterende professor ved Harvard Medical School. Han skriver: "Vi kan ikke bebrejde bestemte aktører eller skuespillerinder ... da intelligens og rationalitet ikke nødvendigvis betragtes som dyder i deres særlige erhverv. Men som mennesker, måske især dem, der er i indflydelsespositioner, skylder vi hinanden at skærpe vores intellekt som alvorlige utilsigtede og meget materielle skader kan resultere, og samfundet kan endog ødelægges; i dette tilfælde kan ens barn dør, siger fra meningitis, som følge af hans nabos dumhed. "

Måske tror du, at ikke at få dine børn vaccineret, er en personlig beslutning, som at spise økologisk eller lade dem vælge deres eget tøj. Det er bestemt ikke. Punktet med vaccinationer er ikke blot at holde en person fra at indgå en sygdom; Det er at udrydde sygdommen ved at benægte det menneskelige værter og blokere dets evne til at sprede sig i hele befolkningen. Målet er "besætningens immunitet". Når en kritisk del af befolkningen er immuniseret, beskytter den alle, herunder dem, der ikke er kvalificerede til vaccination (gravide kvinder, immunkompromitterede personer) og dem, for hvem vaccination ikke gav fuldstændig immunitet (de fleste vacciner er 80 til 100 procent effektiv, nogle slid af). Disse mennesker har ikke noget valg. Forældre til sunde børn gør.

Alle uvaccinerede børn på legepladsen truer besætningen, herunder deres klassekammerater, lærere, deres klassekammeraters forældre, deres lærers venner og enhver anden person, der kommer i kontakt med nogen af ​​dem - tænk "smitte". Nu med barndomsvaccinationer på downslope, vi ser udbrud af mæslinger, huder, kighoste (pertussis) og kyllingepoks, både på tværs af landet og i udlandet. For de fleste i live i dag er det svært at forestille sig, hvordan det var, da polio krøblede børn og sætte vores lands præsident i en kørestol. Eller når 9.000 børn om året døde af kighoste. Inden vaccinationsprogrammet for mæslinger startet i 1963 fik ca. 3 til 4 millioner mennesker mæslinger hvert år i USA. Disse dage er det normalt omkring 60. Eller i det mindste var det - indtil flere begyndte at komme på anti-wax bandwagon.

I 2011 skrev Dennis K. Flaherty, ph.d., lektor i farmaceutiske videnskaber ved University of Charleston i en kommentar i Annals of Pharmacotherapy, at "den påståede autisme-vaccineforbindelse er måske den mest skadelige medicinske i løbet af de sidste 100 år. "Og lunacy fortsætter: En rapport fra marts 2014 i JAMA Internal Medicine, en journal fra American Medical Association, finder, at 20 procent af amerikanerne mener, at læger og regeringen ved, at vacciner forårsager autisme, men vil alligevel vaccinere børn, mens en anden 36 procent ikke er overbevist om den ene eller den anden. Det giver op til mere end halvdelen af ​​befolkningen. Tal om en trussel mod besætningen.

Tak for himlen for de øvrige 44 procent, hvoraf mange giver McCarthy hvad for på Twitter siden hun åbnede sig selv ved at skrive et spørgsmål - "Hvad er den vigtigste personlighedstræk, du leder efter i en kompis?" - og leverer hashtag # JennyAsks. Nå, Jenny, du bad om det okay.

Det er på tide at stille craziesneDet skal ikke være så svært at tippe skalaerne mod grund og videnskab. Her er en hurtig, ikke-omfattende gennemgang af stemmerne i denne farlige, grundløse debat:

Nogle bemærkelsesværdige personer og institutioner mod vaccinerende børn:Jenny McCarthy, vært for "The View", tidligere vært for "Singled Out"Jim Carrey, Jenny McCarthys ex, tidligere kæledyrsdetektivMayim Bialik, Ph.D., talsmand for Holistic Moms Network, BlossomKristin Cavallari, "Laguna Beach" -alderen, kone til Chicago Bears quarterback Jay Cutler

Nogle bemærkelsesværdige personer og institutioner til støtte for vaccination af børn:Instituttet for medicinPaul A. Offit, M.D., chef for Division of Infectious Diseases og direktøren for Vaccine Education Center på Children's Hospital of PhiladelphiaSeth Mnookin, assisterende direktør for MIT's Graduate Program i Science WritingAutism Science FoundationCentrene for sygdomskontrolForfatterne til en 2004-sikkerhedsundersøgelse, der afviser ethvert årsagsforhold mellem MMR-vaccinen og autisme, herunder: Marie C. Mccormick, M.D., Harvard School of Public Health Ronald Bayer, Ph.D., Columbia University Alfred Berg, M.D., M.P.H., University of Washington School of Medicine Betsy Foxman, Ph.D., Folkeskole, University of Michigan Constantine Gatsonis, Ph.D., Brown University Steven Goodman, M.D., M.H.S., Ph.D., Johns Hopkins School of Medicine Michael Kaback, M.D., University of California, San Diego Rebecca Parkin, Ph.D., M.P.H., George Washington University Bennett Shaywitz, M.D., Yale Center for studiet af læring og opmærksomhedNational Institutes of HealthDet Europæiske Center for Forebyggelse af og Kontrol med SygdommeVerdenssundhedsorganisationen

Se, jeg forstår det. Du vil gøre alt, hvad du kan for at beskytte dine børn. Og forældre til børn med ASD er desperate for en forklaring. Jeg har set det i min egen familie. Men hvor meget du greb på strøer, er der ingen mening at angribe en halm mand. Især når den halm mand er en af ​​de eneste linjer for forsvar mellem en sund befolkning og en global pandemi.

Så, til Kristin Cavallari og Jenny McCarthy og dine halvbekendte anti-voks-venner, beder jeg dig om at stoppe din messianske ranting. De uddyber den rigtige videnskab og udbreder uberettiget frygt og værst af alt, der truer sundheden og velfærdene i dette land. Du er et pox. Din stilhed er den eneste vaccine.

MERE: Har du fået de medicinske tests, du har brug for?

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer