loader
bg-category
5 træningstips, der holder Carrie Underwood i en sådan stor form

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Trainer til stjernerne - hun har arbejdet sammen med Carrie Underwood siden 2007 - Erin Oprea er i gang med at få folk til at sunde og passe. Ikke alene tjente hun i US Marine Corp i ni år (!), Men hun er også en kone og mor til to, hvilket gør hende endnu mere inspireret til, hvem der har brug for et motivationsforhøjelse for at begynde at arbejde og tage bedre vare på af sig selv. Hendes nye bog, 4 x 4 kost, afslører hendes hemmeligheder for sund spisning og træning på en stram tidsplan, som Carrie selv følger - hun kalder selv Oprea hendes "fitness inspiration". Vi formåede at få fat i fitnessguruen selv for at finde ud af hendes hemmeligheder for at holde nogle af Hollywoods største navne i topform.

Indstil realistiske mål. "Du skal være rigtig motiveret dag én, så sørg for at du ikke sprint og udtømmer dig fysisk og mentalt alt på den første dag!" siger oprea. "At holde en sund livsstil er et maraton, så hold dig konsekvent. Et godt vægttab er 1-2 pund om ugen."

Billede/erinoperaAt være "travlt" burde ikke være en undskyldning.Hvis du ikke har tid eller penge til at gøre det til et motionscenter, siger Oprea, at der er masser af måder at stadig få en træning på, hvilket er et emne, hun fokuserer på i sin bog (set på billedet nedenfor). "Jeg handler om at drage fordel af dine omgivelser. Parkbænke, aberbarer, vægge, ottomaner, trapper og det altid tilstedeværende hoppetværk kan gøres næsten hvor som helst. Vi er en meget travl generation og har brug for at blive sunde på vores tid tidsplan, hvilket betyder at du passer ind i, hvornår og hvor du kan. Jeg har bogstaveligt talt hoppet reb i min garage, mens det regner, på alle mine børns fodboldbegivenheder og endda for nylig i en lufthavn, der venter på mit fly. Det kan lyde mærkeligt for mange , men jeg har normalt ikke en time til at gøre det til et træningscenter. Skruer, lunge, dips og pushups kan gøres overalt. Få fuld fordel af din kropsvægt! "

Instagram / Carrie Underwood

Du kan gøre meget om fire minutter."Tabatas er de bedste! Dette er det format, som min bog fokuserer på, og du kan inkorporere alle typer flotte, enkle træk i en Tabata og få masser af resultater ud af det. En Tabata er en timetræning, som du har trænet for 20 sekunder, tager en 10 sekunders pause og går så ret tilbage til 20 sekunder mere motion. Gentag dette for i alt otte runder og voila, din fire minutters træning er færdig! Det er altid bedst at gøre en flok tilbage til ryg , men passer dem ind, når du kan. Gør en lige efter du vågner op for at starte din dag, et par i løbet af din frokostpause og en anden, når du laver middag. Tag squats og pushups for eksempel: Gør så mange squats som du kan med god form i 20 sekunder, og i løbet af 10 sekunders pause, kom ned og klar til pushups. Gør så mange pushups som muligt for næste 20-runde. Gå frem og tilbage til alle otte runder er færdige. Jeg vil mærke branden, jeg lover! "

Du kan også lide: 5 Kost og fitness Trends Professionals siger, at vi kan ignorere

Hvad du spiser er lige så vigtigt."Der er nøglefødevarer, der er enkle ting, som alle kan indarbejde i deres ernæringsprogram. Tag for eksempel min nøgle til uge 1: Skær stivelse om aftenen. Jeg tror virkelig ikke, at tingene skal skæres helt ud (hvis du vil at spise ikke flere kager - jeg er okay med dette.) Kulhydrater er din energikilde, og du skal virkelig spise sunde versioner som havregryn eller søde kartofler. Det er godt! Bare spis dem tidligere på dagen, så du Brug dem som energi. Du behøver ikke at have al den energi lige før sengen! Hold dig til store grøntsager om aftenen som broccoli eller spinat, så du stadig får carbs, bare ikke stivelsesholdige som pasta. "

Det handler ikke om perfektion. "Jeg vil have dig at huske, at hele verden er dit fitnesscenter. Tilpas i fitness, hvor og hvornår du kan, og det behøver ikke at være perfekt! Tænk på det som sådan: Du køber en sag til din telefon, og du går at erstatte det om et år eller to. Begynd at tage vare på din krop nu, fordi du ikke får til at underskrive en anden kontrakt! "

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære