loader
bg-category
Produktanmeldelse: Wet n Wild I-Sparkle Eyeshadow Quad i Utopia

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Navn: I-Sparkle Eyeshadow Quad i Utopia Mærke: Våd og vild Størrelse: 6g Pris: €4,99

Fra Wet n Wild hjemmeside: En kvartet af lysreflekterende, shimmer-infunderede øjenskygger i en smuk kompakt. Hver luksuriøs skygge kan bæres alene eller blandes sammen for at skabe glatte øjne ser alt fra ren til intens.

Hvad jeg kunne lide: - Smukt blomstermønster - Sagen indeholder et spejl - ingen falde ud problemer - prisen

Hvad jeg ikke kunne lide: - tre ud af fire nuancer er ikke pigmenteret overhovedet - Tekstur er ikke meget blød - ikke langlasting uden primer - emballagen

Jeg indrømmer, at jeg kun købte denne quad for emballagen. Jeg er en sucker for blomstermønstre i kosmetiske produkter, og når prisen er så billig, hvordan kan jeg muligvis modstå det? Jeg kan ikke, al min viljestyrke går ud af vinduet og hjem går jeg med min nye smukke besiddelse.

Blomstermønsteret er helt smukt og mens sagen ser billigt ud, kan du glide det af og et spejl vises. Hvor geniale! Spejlet er stort nok til faktisk at være nyttigt, selvom jeg ikke tror, ​​jeg nogensinde har brugt det lol. Jeg sætter min makeup i mit soveværelse, hvor jeg har et større spejl, så jeg behøver ikke bruge den, der kommer med quad, men for on-the-go touch-ups ville det være meget praktisk. Hvad angår svampapplikatorerne, er de helt ubrugelige, så grøft dem.

Desværre er det stort set alle de positive ting, jeg skal sige om denne quad. I-Sparkle paletterne er kun tilgængelige i 4 farvekombinationer her i Europa, og den jeg har hedder Utopia. Det har fire nuancer: blegt guld, olivengrøn, kobber og mørkbrun, som ud af alle nuancer er den eneste, der har en anstændig pigmentering.

Med den mørkebrune har jeg kun brug for et par swipes for at få en intens farve, men de andre tre er meget dårligt pigmenterede, at selvom jeg anvender en masse produkt, viser de stadig ikke meget på mig. Selvfølgelig vil ved hjælp af en primer forbedre farveudbetalingen lidt, og det er også den eneste måde at sikre, at nuancerne varer hele dagen uden at falme eller krølle efter et par timer.

Desuden er teksturerne ikke meget bløde, og farverne er ret vanskelige at komme på en pensel, men i det mindste har jeg ikke haft nogen problemer med denne quad. Alt i alt vil jeg sige, hvis du bruger en primer quad er brugbar og vil give dine øjne en subtil farvevaske, men generelt var jeg ikke imponeret overhovedet.

Jeg læser positive anmeldelser om nogle af øjenskyggerne fra Wet n Wild, så måske har jeg lige valgt den værste quad ud af bunken, og de andre har bedre pigmentering, men hvad angår Utopia, medmindre du kan samle sminke med søde blomster mønstre selvom du ikke bruger det, gem dine penge og spring det over.

Resumé Wet n Wild I-Sparkle Eyeshadow Quad i Utopia kommer i en praktisk emballage med et stort spejl og blomstermønsteret er helt nydeligt. Farverne er dog ikke pigmenteret, tekstur er ikke blød og farverne varer ikke længe, ​​medmindre du bruger en primer.

Rating: 2.5 / 5

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære