loader
bg-category
Hjælp! Hvordan holder jeg eyeliner fra smudging?

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

I årevis snublede jeg helt eyeliner. Jeg plejede at finde det svært at anvende, og så ville jeg fortælle mig selv, at jeg ikke havde brug for det. Indtil en dag prøvede jeg det igen. Og jeg blev tilsluttet. Jeg elsker den måde, det definerer mine øjne og giver dem form og i disse dage, medmindre jeg virkelig er presset til tiden, forlader jeg aldrig huset uden.

Men vores kærlighedsaffære var ikke uden problemer. Mine låg er lidt fede og så eyeliners har tendens til at smudre og smøre ned i mit ansigt efter et par timer. Så ikke et godt udseende! Andre gange vil linerne simpelthen forsvinde. Hvor frustrerende!

For de af jer, der føler min smerte, her er et par tricks, jeg lærte at gøre eyeliner ophold, sætte hele dagen:

1. Prime, prime, prime

Anvend altid en øjenskygge primer som god gammel Urban Decay Primer Potion eller Senna Totally Transforming Eyeshadow Primer på låget, før du foretager dine øjne. Primers virker som en lim, der holder din eyeliner (og øjenskygge) på plads hele dagen og forhindrer det i at blive smudret. Nogle mennesker anbefaler også at anvende noget pulver til dit låg for at opsuge olien, inden du lægger på eyeliner, men jeg finder det kun virker, hvis dine låg ikke er meget olieagtige. Ellers er en primer din bedste indsats.

2. Sæt med pulver

Når du har påført din eyeliner med en lille vinkel eller shader børste, gå over linjen med en matchende øjenskygge. Dette låses liner på plads, idet det forhindrer det i at straffe og smøre ned i dit ansigt.

3. Gør din forskning

Brug af en god eyeliner er også vigtig. Hvis du køber på impuls, er du chancen. Du sidder fast med en liner, der snart smider og smeder på dig. I stedet undersøger og læser du anmeldelser for at vide, hvilke eyeliners der vil holde testen af ​​tid selv på de oliemeste låg.

Har du flere tip til at forhindre øjenliner i at blive smudret?

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære