loader
bg-category
Produktanmeldelse: E.L.F. Candy Shop Lipgloss i Frosting Fanatic

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Navn: Candy Shop Lipgloss i Frosting Fanatic Mærke: NISSE. Størrelse: 11g Pris: £1.50

Fra E. L.F.s hjemmeside: Fik en sød tand? Med dobbelt mængden af ​​glans kan du nyde slik uden hulrummet! Et moderne twist til en gammel favorit, den unikke ultra-holdbare glidende læbe tin holder din yndlingslipglans i 7 lækre saftige smag at vælge imellem.

Hvad jeg kunne lide: - ren med blank finish - Tekstur lidt fugtgivende - duften - emballagen - prisen

Hvad jeg ikke kunne lide: - lidt klæbrig (forstyrrer mig ikke, men andre kan ikke lide det) - varer ikke længe - kan ikke lide at skulle bruge med mine fingre (jeg bruger normalt en pensel i stedet)

Jeg er en sucker for lipglosses, især når de er billige og kommer i søde emballager, så jeg var meget glad for, da min sidste ven Dao sendte mig E.L.F. Candy Shop Lipgloss i Frosting Fanatic i en swap. Efter at have spillet med det i et par måneder nu, syntes jeg det var på tide at dele mine tanker om det.

Lad os starte med skyggen. Frosting Fanatic ser ud som en almindelig guldfarve i tin. Det kan måske se lidt skræmmende i starten, men det er faktisk meget ren og på læberne ser det ud som en nøgen skygge med gyldne shimmers, der giver dine læber noget glimmer og det smukke glansudseende. Billedet gør ikke denne retfærdighed, det ser mere glansfulde og smukke ud i det virkelige liv.

Tekstur er kun lidt klæbrig, så det generer mig ikke og lidt fugtgivende. Jeg vil ikke sige, at dette er så fugtgivende som en læbebalsam, og hvis du har tørre læber, foreslår du, at du stadig anvender det nedenunder, men mens du bærer det, lægger mine læber lidt hydreret og slet ikke tør.

At være en lipgloss, og ikke en klæbrig (vel, bare en lille smule) en varer i et par timer, mindre hvis du spiser, drikker eller kysser, før det helt falder. Jeg tror, ​​det er gennemsnitligt for en lipgloss og overvejer, hvor billig dette er, jeg kan ikke sige, at jeg er skuffet.

Duften er derimod enten kærlighed eller had. Det er meget sødt og lidt kunstig, hvilket kan sætte nogle mennesker væk. Jeg læser anmeldelser, der sagde dette lugter forfærdeligt men overraskende (jeg plejer ikke at lide dufte, der er alt for søde) Jeg kan virkelig godt lide denne. Jeg synes, det lugter temmelig yummy, ligesom slik! Under alle omstændigheder er det ikke overvældende, og du vil ikke lugte det, når glansen er på dine læber.

Den glidende tin er ren kærlighed til mig. Jeg graver virkelig retro emballage, det er rigtig smukt, er det ikke? Og den lille tin indeholder faktisk en masse produkt, så glansen vil vare i alle aldre. Det eneste, jeg ikke kan lide om denne type emballage, er, at du ikke kan anvende glansen lige fra tin. Jeg hader at bruge mine fingre, så jeg bruger en læbe børste i stedet og problemet er fast. 🙂

Resumé Samlet set elsker jeg E.L.F. Candy Shop i Frosting Fanatic. Det er en meget ren glans med gylden glimmer, der ser godt ud alene eller på toppen af ​​læbestifter for at tilføje et strejf af gnistre. Ikke tørring, lidt fugtgivende og kun en smule klæbrig, glansen er billig og kommer i en sød lille tin. Imidlertid er opholdskraften gennemsnitlig, og nogle kan ikke lide at skulle anvende den med deres fingre (jeg bruger en børste i stedet).

Rating: 4/5

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer