loader
bg-category
Vores 7 mest effektive liv tweaks for 2014

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Her på YouBeauty bliver vi oversvømmet med fantastiske informationer - nye forskningsresultater, eksperter, der giver os stellar rådgivning, fantastiske nye produktlanceringer, insider beauty tips osv. Vi elsker * ideen * af det hele, men vi er kun menneskelige , så implementering af det hele er en anden historie. Så hvad står der virkelig ud i 2013 for redaktionen på YB? Læs nedenfor for at se livet tweaks-stort og lidt-at vi bringer med os i 2014 og hvordan du kan også.

Lykkeligere sociale medier: Courtney Dunlop, Executive EditorJeg elsker Twitter (følg mig @beautyeditornyc), men det gjorde mig så deprimeret. Et konstant fodring om krig, dyreovergreb, pistol vold og ødelæggelse af miljøet har alvorligt påvirket mig. Jeg ville læse om en hval, der lever hele sit liv på Sea World og derefter ligge vågen hele natten og græde over det. Jeg har stoppet med at følge de fleste Debbie Downer-konti og vil bruge vores socialmediasleder Julie's tips til at gøre min Twitter-verden til et lykkeligere sted i 2014. En gang om måneden kontrollerer jeg deres feeds for at få opdateringer, men jeg kan undgå den daglige oversvømmelse af depression.

Tørre shampoo: Amy Marturana, redaktionsassistentJeg har meget tyndt hår og en olieagtig hovedbund, så jeg plejede at shampoo hver eneste dag for at holde mit hår rent. Indtil endelig, det sidste år lærte jeg, hvordan uvurderlig tør shampoo er. Nu gør jeg det til et punkt at kun vaske hver anden dag. En dag med rent hår, en dag med tør shampoo. Håret er mere følsomt og tilbøjeligt til at knække, når det er vådt (og jeg har langt hår, så det bliver ret tyndt). Så skære på min shampoo har hjulpet med at forhindre ekstra brud og holde mit hår endnu sundere.

En lactosfri diæt: Rachel Grumman Bender, SundhedsredaktørEfter en levetid af kærlig OK, tilbedelse af is, gav jeg op i de fleste typer mejeriprodukter i 2013. Mælkprodukter havde forstyrret min mave i årevis, men efter at have mine tvillinger blev jeg laktoseintolerant til det punkt, hvor jeg bogstaveligt talt ikke kunne maven mælk mere, bortset fra fedtfattig yoghurt og et par alderen, hård ost som parmesan, som i sagens natur er lav i laktose. Sikker på, jeg savner is og pizza, og jeg kunne tage piller for at hjælpe mig med at fordøje mejeriprodukter, men for mig var det lettere og sikrere at skære dem, end at chancerne havde forstyrret mave, hvis pillerne ikke fungerede. Bonus: Efter drastisk reduceret mejeri mistede jeg 10 pund og er tilbage i mine babybukser!

Drikker mere vand: Amanda Schupak, Science EditorStandard visdom siger, at du skal drikke mindst otte glas vand om dagen. Men den anbefaling kunne være baseret på køje. Og det kan ikke nok tage højde for hvor meget vand er i den mad, du spiser. Uanset hvad, jeg er temmelig sikker på, at jeg ikke drikker nok. Så i år er jeg begyndt at downing et fuldt glas haner så snart jeg står op om morgenen. (Rumtemp, for at undgå hjernefrysning.) Det gør jeg ikke føle tørstig første ting, så jeg chug det som det er medicin, og det vækker mig så meget, at nogle gange kan jeg endda springe over kaffe. Et glas ned, og jeg har ikke engang forladt til arbejde endnu. Med dette cementeret i min morgen rutine, måske vil jeg tilføje en pint ved middagstid og en anden om aftenen. 2014 skal være mit mest hydreret år nogensinde.

Workout Motivation: Julie Giusti, Social Media ManagerJeg har altid foretrukket at køre (i mit eget tempo på min egen skema) over at deltage i en spin klasse eller en intens bootcamp. Ulempen ved dette er, at der ikke er noget, der virkelig motiverer dig, når du vil blæse et løb fordi en "Teen Mom 2" marathon holder dig i gidsler. Jeg fandt en nem løsning til det i 2013! Tidligere i år begyndte jeg at stræbe efter 10.000 trin om dagen, efter American Heart Association's anbefaling. Dette daglige mål giver mig motivation og struktur, der ikke er overvældende. Jeg sporer mine trin for at holde mig ud af hvor meget jeg bevæger mig, om jeg kører eller ej. Jeg har brugt Moves-appen (jeg elsker dens slanke design og ikke-påtrængende meddelelser), men jeg spurgte Santa for en Up24 ved Jawbone, så jeg kan virkelig klatre det op i 2014. (Forhåbentlig fik han mit brev.)

Eyeliner: Valerie Fischel, Creative ManagerJeg troede altid, at eyeliner vejede ned i mine øjne og fik mig til at se trist ud, og en del af det kan skyldes, at jeg ikke rigtig havde rørt det siden mellemskolen, da jeg var afvejet og ked af det. Men det ændrede sig, da jeg arbejdede på vores eyeliner tips galleri - jeg identificerede min øjenform og så de smukke nuancer, der blev foreslået til min øjenfarve. Jeg greb nogle liners i forskellige farver og blyantbredder og teksturer. Desværre var den dag, jeg havde modet til at begynde at lege med dem, en arbejdsdag, og det resulterede i, at jeg var halvanden time forsinket til kontoret, da jeg dristigt omfavnede mit indre Cher Horowitz. (Heldigvis ved et skønhedsfirma, der er en forståelig undskyldning.) Nu er jeg meget mere behagelig ved at bruge liner og virkelig sætter pris på, hvad en forskel det gør i mit udseende. Dressing up (eller ned!) Er meget mere spændende nu, hvor jeg har tilføjet eyeliner til min skønhed arsenal.

En glutenfri diæt: Laura Kenney, chefredaktørJeg har haft eksem siden fødslen, der strækker sig i sværhedsgrad fra et par flager til fulde på flare ups. Da glutenfrie kostvaner er blevet populære i løbet af de sidste par år, hørte jeg murmurer om mytiske mennesker, der havde givet op gluten og deres eksem ryddet op. I nogle tilfælde svor de også deres udbrud, hvilket gjorde mig yderligere besat.I oktober sidste år tog jeg endelig springet - hvilket var en udfordring, da pasta var grundlaget for min kost - og det fungerede! De steder, hvor eksemet forekommer, er stadig tørre end resten af ​​min hud, men de kløer ikke længere. Mit ansigt har aldrig set klarere, og jeg tabte endda et par pund, selv om det skyldes det faktum, at jeg har erstattet hvedepastaen i min kost med magre proteiner og salater. Virkningerne af gluten på eksem er endnu ikke bevist, men jeg holder fast i det i 2014 - når jeg snyder og falder tilbage på glutenpakkede hæfteklammer (hej sommerferie), kommer kløften straks tilbage.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer