loader
bg-category
3 måder at få håret klar til varmere vejr

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Foråret handler om fornyelse - en chance for at ryste vinterblåen og omfavne de blomstrende blomster med en frisk indstilling og smukke, flydende hår, selvfølgelig.

For at genopbygge dit hår til foråret, siger Washington D.C., dermatologen Rebecca Kazin, MD, at du skal fjerne alle spor af dehydrering og nød fra dit hår for virkelig at bringe det tilbage til livet. Her er hendes bedste tips:

Genoverveje disse højdepunkter

"Det er fristende at gå lysere komme forår, men modstå at gå mere end to nuancer lettere end din naturlige farve for at spare store hårskader," siger Dr. Kazin. "Kemisk behandlet hår er mere følsomt og derfor mere tilbøjeligt til fugt tab." For at tilføje fugt tilbage i dit hår, så prøv en god efterbehandling. Vi elsker Rene Furterer ABSOLUE KÉRATINE Ultimate Renewal Mask ($ 52). Det fornyer dybt ned i hårets struktur for at genoprette ekstremt beskadiget, skørt hår.

Brug SPF

Ja, dit hår og hovedbund har også SPF. "Ved at træde udenfor uden beskyttelse, sætter du dit hår i fare for falmet farve på grund af oxidation, mangel på fugt og forældet aldring," siger Kazin. "Sommeren bringer vind, klorering og saltvand, der producerer frie radikaler, der angriber hårfiberen." Prøv i stedet et hårprodukt, der kan beskytte dit hår som Aveda Sun Care Protective Hair Veil ($ 28). det er en detangler og beach spray i en.

Sæt de varme værktøjer ned

Nu, da det er varmere, skal du bruge det som en mulighed for at lade dit hår lufttørre oftere. "Dette vil hjælpe med at genopbygge hydrering og skære ned på fortsatte skader," siger Dr. Kazin. Her er en stor no-heat frisyre at prøve!

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer