loader
bg-category
Folk, der bruger denne frodige bar, får en noget foruroligende overraskelse

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Lush er i nyheden igen.

Bare uger efter at en kunde har vendt sin hud lyserød fra forkert brug af et frostigt badprodukt, gør mærket igen bølger i sociale medier til en anden ulykkehændelse.

Flere brugere fandt ud af, at ved hjælp af Lushs Wiccy Magic Muscles massage bar i deres brusere var der forårsager planter at spire fra deres afløb. Massagebaren er lavet af en blanding af olier for at lette musklerne og toppede med bønner, der tilføjer tekstur.

PSA: Når du bruger en frodig bar med bønner i den, og du bruger ikke det brusebad i en uge, så er det hvad der sker pic.twitter.com/gS3iQZCcnO

- han ☾ (@hannahhallpetry) 14. juli 2015

"Wiccy Magic Muscles er vores krydrede massagestang til smerter i smerter", siger produktbeskrivelsen på Lushs e-handelssite. "Første gang du bruger en af ​​disse, vil du bemærke følelsen af ​​pebermynte og kanelspiceolier, som får huden til at føle sig varm og tinglig. De røde stykker på toppen er aduki bønner, der arbejder i musklerne som faste fingerspidser for en afslappende massage. "

Aduki bønner er populære i asiatisk køkken, og enhver der nogensinde har haft "rød bønnepasta" eller noget "rødbønne" aromatiseret kender den pågældende ingrediens. Det viser sig, at det varme, fugtige miljø i et brusebad er den perfekte betingelse for, at frøet skal spire, og kunder, der har brugt baren i brusebadet, er blevet overrasket med 18-25 cm planter, der spirer i deres kar.

en af ​​kaffebønnerne fra min frodige massagestang faldt i vasken og en PLANT GREW FROM IT pic.twitter.com/gOapSAqz6Z

- rachel (@rachel__deng) 13. juli 2015

Lushs medstifter Helen Ambrosen, fortæller BuzzFeed: "Vi bruger økologiske aduki bønner til at skabe en tekstur i massagebaren, så du har lille perle som figurer til at massere musklerne. For at bønnerne skal spire, skal de have været efterladt i bruseren i et par dage. De resultater, du får, går bare for at vise, hvor friske ingredienserne virkelig er. "

@rachel__deng GUYS EN ANDRE ET LIGE GRUND pic.twitter.com/tTIRY5CZ0Y

- rachel (@rachel__deng) 23. juli 2015

Mens vi elsker et godt naturprodukt, er det lidt underligt at se planter, der spiser fra dem i et badekar, og der er en lektion at lære.

Den kosmetiske kemiker Kelly Dobos siger: "Bønner frø har lang levetid i op til flere år på grund af deres stærke frøcoat. De behøver bare brug for vand, ilt og den rigtige temperatur til at spire. Disse massagebjælker er ikke beregnet til brug i bruseren men det er nemt at se, hvordan disse frø kan spire i afløb og potentielt forårsage skader på VVS, hvis de skulle fanges i afløb. Traditionelle konserveringsmidler, der anvendes i kosmetik, beskytter mod vækst af bakterier, gær og skimmel, men forhindrer ikke, at disse aduki bønner vokser, når de udsættes for de rigtige forhold. "

Nederste linje: Antag aldrig at du bruger et produkt korrekt uden at læse instruktionerne, eller du kan ende med pink hud og en badekarhave.

Du kan også lide: Hvordan giftige er dine skønhedsprodukter?

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer