loader
bg-category
Sådan løftes Droopy Brows

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Ikke alle, der har en dråbe pande, er offer for det på grund af aldring. "Der er nogle mennesker, der har en genetisk lav pande, selv i en ung alder, og de kan bare ikke lide den måde, den ser ud. En lav pande kan give det udseende, at du er sur, trist eller vred, når det ikke er tilfældet, "siger La Jolla, CA, plastikkirurg Robert Singer, MD.

Hvorfor det sker Forskellige fra hængende øjenlåg (som også kan forekomme før aldring sættes i), er en pande linje, der ikke sidder så højt, resultatet af pandeformationen tidligere i livet. "Vi har fastslået, at den centrale og mediale (indre) pande forbliver på omtrent det samme niveau hele livet", siger New York plastikkirurg Charles H. Thorne, MD. Faktisk siger Dr. Singer, at nogle patienter er forvirrede med, hvad det er, det er virkelig problemet, når det kommer til denne del af deres ansigt. "De tror, ​​de vil have deres øvre låg lavet og føler, at det er deres øjne, at de ikke kan lide. Men når de får besked om, at de har en lav pandelinje, og den kan forbedres med en lille Botox, Dysport eller Xeomin, kan patienten bedre forstå det. "

Den kirurgiske løsning: I situationer, hvor panden sidder ekstremt lav, er den eneste praktiske mulighed en browlift. Udført enten endoskopisk eller gennem et snit, der kan gemmes i håret, bliver panden hævet til en mere ønskelig position, så den sidder højere op på ansigtet end før. Resultaterne er permanente, men på grund af hvad der kan opnås i pandeområdet med Botox, Dysport eller Xeomin, er browlifts næsten ikke så almindelige som de engang var.

Den injicerbare opløsning: Brug af små mængder Botox i enden af ​​øjenbryn (halen) arbejder for at løfte positioneringen af ​​panden for at åbne øjet. I modsætning til en kirurgisk indstilling, som permanent ændrer den underliggende struktur af browline, er Botox mere en kortvarig løsning, men det virker og ganske godt. "Sørg for, at din læge ikke for højt hæver midten af ​​dit øjenbryn, uanset om det er gjort med enten et neurotoxin som Botox eller Dysport eller en variation af en pande løft / browlift, eller du kan ende med et meget overdrevet og forskrækket udseende , "Siger Dr. Singer. Det skal altid se naturligt ud.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer