loader
bg-category
Er dårlig stilling langtidsvirkende?

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Mange af os er skyldige i det: har dårlig kropsholdning, mens de sidder ved vores skriveborde under arbejdet, eller endda bare generelt som vi bevæger os gennem vores daglige rutiner. Det kan føle sig ubehageligt at sidde eller stå lige så lige som du skal, men hvis du ikke forsøger at rette op på din dårlige kropsholdning, kan det have langvarige negative virkninger på din krop.

"De fleste posturale problemer (med undtagelse af fødselsabnormiteter) opstår på grund af gentagne belastninger eller bevægelser, som vi laver igen og igen, som over tid strammer bestemte muskler og overstretch andre", siger Dr. Keren Day, DC., Af elleve elleve wellness Center. "Da disse muskler trækker og trækker på vores knogler og sener, kan de skabe ændringer over tid. Jo længere stresset går uadresseret, jo vanskeligere er det at vende eller ændre."

Så hvad kan du gøre for at ordne det? Dr. Day siger, at der er et par aspekter at se på, der kan hjælpe med at ændre disse negative virkninger:

1. Vær opmærksom på din daglige ergonomi (hvordan du sidder ved dit skrivebord, brug din telefon og sov i din seng).

2. Når du tænker på bevægelser eller positioner, du holder jævnligt, skal du prøve at tillade en mere neutral stilling. For eksempel, når du kigger, ser du ned? Hvis det er tilfældet, så prøv at holde telefonen op lidt højere for at lindre stress på nakke og skuldre. Er du en mave sovende? I så fald tænk på hvor mange timer dit hoved holdes i en roteret position. Dette sovende mønster kan forårsage ændringer i nakke, skuldre, nedre ryg og hofte. Prøv at sove på ryggen med en pude, der klapper på knæene eller på din side med en krop mellem dine ben.

3. Med hensyn til motion, prøv at inkludere daglige / ugentlige rutiner, der vil hjælpe med at styrke dine muskler, som Pilates.

Dr. Day siger, at du også vil overveje at tilføje professionelt karrosseri til dit helbredsregime. "En professionel kan hjælpe dig med at frigøre fysisk stramhed og stress for at holde din krop korrekt justeret. Et par meget effektive behandlinger er Active Release Techniques (ART), kiropraktikpleje, ortopædisk massage og akupunktur."

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer