loader
bg-category
5 tips til din bedste barbering nogensinde

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Det er officielt nederdel, og med den efterlængte ankomst til foråret kommer højere temperaturer og kortere hæmninger. For at få de rene, perfekt barberede ben, du har brug for, har vi fået bedste tip fra Annet King, direktør for global uddannelse på The International Dermal Institute og Dermalogica. Her er hvad hun anbefaler for en nøglfri, langvarig barbering.

Først og fremmest, bruser før du barberer. "Fugt og varme fra dit brusebad vil pre-blødgøre hår, især grovere hår som omkring bikini," siger King. Dette giver dig mulighed for at få din nærmeste barbering.

For at undgå støv og barbermaskine brænde, præparér din hud med en eksfolierende rengøringsmiddel, hvilken konge siger vil hjælpe med at fjerne opblussen på din hud og holde barberhud og indgroede hår i skak.

Nu, når du barberer balm-påførende barberkrem, inden du kommer til barbermaden, vil du tilbyde pude mellem barbermaden og din hud. Hvis du er tilbøjelig til at razor brænde, Prøv at bruge kokosolie i stedet for barbering af balsam. Det har antifungale og antibakterielle egenskaber og efterlader huden din supersoft.

Når du har fået din barbermaskine valgfri (vi elsker den nye Venus Swirl Razor ($ 13), der bevæger dig ubesværet over din huds kurver) Sørg for først at barbere i retning af din hårvækst. Hvis du har en stædig plet, kan du barbere dig mod kornet, men pas på, at "barbering mod hårvækstets retning kan øge chancerne for indgroet hår og barberkniv," siger King.

Som du barberer, skal du sørge for dig tryk ikke for hårdt på din barbermaskine, da dette kun forårsager irritation. Sørg også for at skylle dit blad efter hvert slag.

Endelig følg op med SPF. "Barbering exfolierer huden og gør den mere sårbar over for solskoldning, så følg op med et lag af Dermalogica Protection 50 Sport ($ 30)," siger King.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer