loader
bg-category
6 fødevarer, der hjælper dig med stress

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Går du til søde og junkfood, når du føler dig stresset? Sikker på, det smager godt for et sekund, men vidste du, at der er en hel masse bevist sund mad, der vælger derude, der rent faktisk hjælper din krop og sind - gør dig klar til afslapningstilstand?

Ifølge kendte nutritionist Paula Simpson er den vigtigste ting at søge efter magnesiums magiske mineral. "Dette er min favorit mineral til at slå stress. Magnesium kombineret med B-vitaminer hjælper med at støtte et sundt nervesystem, "siger hun. "Det er et coenzym i mange cellulære og metaboliske reaktioner, der holder kroppen brændt, slapper af muskler og rolige nerver." Som en ekstra bonus er mange high-magnesium-fødevarer også en god kilde til calcium.

Så hvor kan du finde den? Her er en hurtig liste over seks fødevarer at starte med:

Mørkegrønne, grønne grøntsager. Tænk spinat, kale og chard, som også er højt i vitamin B.

Nødder og frø. Sesamfrø er superhøje i magnesium, men de to der tager den øverste fakturering er squash og græskar.

Fisk. De fleste peg makrel som en af ​​de højere kilder til magnesium i fiskeafdelingen, men selv muligheder som tun indeholder mere end den gennemsnitlige sort.

Chokolade. Sikker på, det kan også være en kilde til at tilfredsstille et ønske om slik, men det er en gammel hustrus fortælling, du sikkert har hørt før det er heldigvis helt sandt. Chokolade har magnesium, men det er bedst at kigge efter mørk chokolade for at få fordelene.

Sojabønner. Hvide bønner, sorte øjne, nyrebønner og kikærter ramte også højmagnesiummærket.

Hele, ikke-raffinerede korn. Brun ris og quinoa er bedst, med korn som hirse og bulgar efter tæt efter.

Og listen stopper ikke der. Du kan også få find din magnesium fix gennem et par andre nemme muligheder som avocados, bananer, fedtfattig mejeri og endda tørrede frugter.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer