loader
bg-category
4 Væsentlige tips til lagring af parfume

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Duft kan være vanskelig. Ansøg for meget, og du vil sandsynligvis rydde et værelse; Anvend for lidt, og der er ikke noget punkt på at bære det overhovedet. Derefter er der hele den anden side af det svære at opnå duft - men altid superunikspektrum: Layering af duften. Her er fire vigtige ting at huske på, før du forsøger det:

Hold det simpeltSom de fleste ting skaber enkelhed de bedste resultater. "Duft siger så meget om dig og er et af de længste indtryk, der er tilbage, efter du har forladt rummet," siger Rosie Johnston, skaberen af ​​Rosie Jane. "Hvis du er lægning, hold det simpelt."

Supplerende er nøgleIfølge Johnston supplerer modsætninger når det kommer til duft. Så hvordan kan du nå det? Et simpelt tip til startere: "Hvis du har en sød duft, prøv lag med en blomstret for at udjævne sødheden - det holder det dog let, men også komplekst." En opskrift, som Denise Richards sværger ved: Kai parfumeolie lagdelt med Børne parfume. Ifølge Gaye Straza, CEO og grundlægger af kai parfume, byggede hun hele kai linjen (som i øjeblikket er en eksotisk hvid blomstret duft med en meget forventet anden på vej).

Prøv forskellige produkterLayering betyder ikke altid, at man går efter en anden helt anderledes duft - og for nogle betyder lægning simpelthen at kombinere forskellige produkter i en rækkevidde (du har set dem, linjerne, der har meget mere end bare en parfume) af en enkelt duft. Ifølge Straza byggede hun hele kai-linjen (som i øjeblikket er en eksotisk hvid blomstret duft med en meget forventet anden på vej) på begrebet layering, som hengivne kan vælge at bruge shampoo og balsam til at starte den dag efterfulgt af en applikation af lotion eller kropsmør, før de selv sprøjter selve duften selv. Resultatet: en længerevarende duft effekt hele dagen.

Gå lysDet vigtigste at huske på med duft? "En lille smule går langt!" Johnston siger. "Anvend let. Du vil kun have et strejf af dine personlige noter på værelset. "

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer