loader
bg-category
Mænd vs kvinder: Hvem får hvad procedure?

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

I verden af ​​kosmetiske procedurer var kvinder størstedelen af ​​patienterne og udgør mere end 9,6 millioner behandlinger i sidste år alene. Du er måske overrasket over at lære, hvor mange mænd derimod også får arbejde. Fra brystforstørringer til øjenlågsoperationer finder man ud af, hvordan disse to grupper sammenlignede, da de forbedrede deres udseende sidste år ifølge American Society for Aesthetic Plastic Surgery Statistics on Cosmetic Surgery Report.

Kvinder øger deres bryststørrelse

Forbedring af udseendet af bryster med brystforstørrelse var den næst mest populære procedure med over 286.000 udført sidste år. Med så mange flere tilgængelige oplysninger samt nyere implantater på markedet, der leverer et højere niveau af tilpasning, er denne kirurgiske procedure stadig så populær som nogensinde.

Men mænd bliver væk af deres

Til sammenligning gik mændene til mindre, glattere kister. Mandlig brystreduktion til behandling af gynækomasti, et hormon ubalance, der får brystvæv til at svulme, steg med 7,1% i år og 117% siden 1997.

Kvinder ønskede fladere maver

Uanset om det er at få den præ-baby krop tilbage eller camouflaging strækmærker, maven tucks var også stor med kvinder sidste år. Over 156.000 procedurer blev udført, der kom i tredje i populære behandlinger i 2014.

Mænd ønskede yngre øjne

Mens kvinder ønskede slankere midsektioner, ønskede mænd yngre øjne. 27.265 øjenlågsoperationer blev udført i 2014, en effektiv procedure for triste, hånende øjne såvel som under øjne hollows og poser, der alvorligt kan udgøre ens udseende.

Både mænd og kvinder tacklede kropsfedt

På trods af forskellene i de procedurer, mænd og kvinder fik i sidste år, havde de fælles ting - ønsket om at fjerne uønsket kropsfedt. Fedtsugning var den øverste procedure for begge køn, med 302.028 af dem udført på kvinder, mens mænd lavede 40.466 af procedurerne.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære