loader
bg-category
Bedste af Skønhed 2018

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Hej allesammen,

da året er ved at være tæt på, tænkte jeg, at jeg ville dele med dig de produkter, der rockede min verden i 2009. Listen indeholder de produkter, jeg prøvede i år, ikke dem, der blev udgivet i år, og de er alle ting at jeg elsker meget og bruger igen og igen. Nysgerrig? Læs videre:

ANSIGT

Pupa Professionals Smoothing Foundation Primer er en silicone-baseret primer med en meget silkeagtig tekstur, der gælder som en drøm. En fremragende base for makeup, det mindsker små ufuldkommenheder, gør huden glat og hjælper makeup vare længere. Og jeg elsker at den også er tilgængelig i en mini størrelse, som er en bedre værdi for pengene for folk som mig, der ikke bærer ansigtprimere ofte.

Body Shop Nature's Minerals Foundation SPF 25. Selvom det ikke er HG materiale (hovedsagelig fordi det er tilgængeligt i meget få nuancer og ikke kontrollerer olie for godt), er det et af de bedste fundament, jeg prøvede i år. Det er et rent mineralfundament, der giver en let til mellemdækning for en meget naturlig finish, som varer lang tid.

ØJNE

Barry M Intense Eyeliner Pen er en indtrækbar liner, der ikke behøver at blive skærpet. Farverne er lyse og intense, lette at påføre, varer i timevis selv på vandlinjen og må ikke smøres.

Desværre for min tegnebog er Chanel Exceptionnel De Chanel Mascara den bedste mascara jeg har prøvet i år. Denne langvarige, smudgeproof mascara giver volumen, længde og adskillelse uden klumper. Det tager et stykke tid at lære at bruge muren korrekt, men når du kommer på hænge af det, får du en dramatisk, falsk vipper effekt.

Slanke øjenstøvpigmenter er nemme at blande, vare længe og have god farveudbetaling. Jeg vil ikke sige, at disse er de bedste pigmenter på markedet (selv om kvaliteten er stor), men det, jeg elsker mest, er størrelsen: de er næsten lige så store som MAC-pigmenter (faktisk jeg hørte MAC reducerer størrelsen på deres pigmenter igen så slanke er større nu) men koster kun £ 2,99. En rigtig stjæle!

Og selvfølgelig kunne jeg ikke glemme at nævne min elskede Slanke Øjenskygge Paletter. De, jeg fik i år, er nysgerrige (LE, med en blanding af grønne, blå og lilla nuancer), Safari (LE, en blanding af neutrale og farverige nuancer), Acid (LE, lyse og neon nuancer) og Chaos (permanent, lyse og matte nuancer), men alle de andre er også fantastiske. De har 12 bløde og stærkt pigmenterede mineralske øjenskygger, der holder hele dagen. Og de er også super billige!

KINDER

Barry M Blusher kommer i seks lyse nuancer, der, hvis de anvendes med en let hånd, ser også flatterende på lys hud. Emballagen kan bruge noget arbejde, men rødmen er meget pigmenteret, blød til berøring og giver en rosenrød og sund glød til kinderne.

NISSE. Studio Contouring Blush & Bronzing Powder indeholder en pigmenteret rødme, der giver kinder et rosenrødt lys og en pigmenteret bronzer, der er perfekt til konturering. Desværre er bronzer ikke egnet til lys hud, men generelt er denne duo en stjæle!

Lumiere Blushing Bronzer i Sugarberry, en mørk mauve, der giver kinder en naturlig flush. Og fordi den har en mat finish med bare det skarpeste blik af glimmer, er det perfekt til konturerende blegte skintones. Derudover er det pænt pigmenteret og varer hele dagen.

Senna Cheeky Blush var en behagelig overraskelse. Jeg forventede ikke at lide dette meget, da jeg foretrækker pulver rødder, fordi de holder længere. Men denne flødeblush varer i timevis og føles slet ikke klæbrig. Farven er pigmenteret, og fordi den er meget skinnende (for skimning for nogle mennesker), giver den en flush flush med en glødende glød, der giver mig mulighed for at springe over fremhævende pulver.

LÆBER

Selv om jeg er en lipgloss pige, er mine yndlingslæbeprodukter i år begge lipsticks. Min favorit er Lancome L'Absolu Rouge Lipstick for sin cremede og fugtgivende tekstur. Den er tilgængelig i masser af smukke og pigmenterede nuancer, og det er ret langvarig også.

NYX Round Lipsticks er ikke så langvarige som Lancome lippies, men de er stadig et stort og meget billigere alternativ. De er også tilgængelige i et stort udvalg af nuancer, er cremet og har en god farveudbetaling. Og vigtigst af alt tørrer de ikke på læberne.

BØRSTER

NISSE. Studio Powder Brush er min favorit børste til at anvende både væske og mineral foundation. De tætte børster føles som silke på min hud og giver medium til fuld dækning for et airbrushed look på få sekunder. Og det er også meget billigt!

MAC 219 blyantbørste er en af ​​disse børster, at når du har dem, undrer du dig over, hvordan du kunne have boet uden. Det er absolut et must-have. Den bløde og tætte spids tip er perfekt til præcist arbejde. Det definerer den ydre V og crease perfekt, sænker øjneskyggerne på den nederste lashline uden problemer, og det er fantastisk at skabe former og fnugfarver.

MAKEUP REMOVERS

Jeg er stadig på udkig efter en billig og effektiv makeup remover. Alle dem, jeg prøvede i år, er gennemsnitlige, og den eneste, der virkelig imponerede mig, er Helena Rubinstein All Mascaras! Komplet Eye Make-Up Remover. Hvis det ikke var for højprisen, ville jeg holde fast ved dette og aldrig bruge noget andet. Det fjerner helt alle spor af øjenmakeup, herunder vandtæt mascara og eyeliner, på få sekunder og er blid på øjnene.

HÅR

Jeg kan lide at prøve nye produkter hele tiden, men når det kommer til mit hår, holder jeg normalt til mine gamle favoritter.Men i år havde jeg chancen for at prøve Bottega Verde Anti-Age Cream Conditioner, og jeg blev helt forelsket i det. Det gør håret godt, hvilket giver det blødt, fugtet og tvæler frit. Og det lugter også smukke!

Kan du se noget der mangler fra listen ovenfor? Ja, det er rigtigt, hudplejeprodukter. Det er fordi ingen af ​​de hudplejeprodukter, jeg forsøgte i år, har blæst mig væk. Nogle af dem er flotte og fungerede godt for min hud, men jeg har ikke fundet nogen HG eller must-have produkter.

 

Hvad er dine yndlings skønhedsprodukter fra 2009?

Afsløring: Alle produkterne i dette indlæg, bortset fra de Lumiere og Senna rødder, som blev leveret af PR til overvejelse, blev købt af mig. For mere information, se min ansvarsfraskrivelse.

Kilde

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer