loader
bg-category
Gør dette for kun 60 minutter om måneden vil holde dig kigget og føle sig yngre

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Udbydes i arbejdsmiljøer, klinikker, indkøbscentre, lufthavne og selvfølgelig kurbade, har kunsten med massage taget verden med storm. Men vidste du, at forskning viser massager kan bogstaveligt talt de-stresse dig og få dig til at se yngre ud? Med hensyn til "nummer-en stress-relief" af berømthedsmassageterapeut Dr. Dot har undersøgelser gennem årene fundet massagebehandling for at reducere hjertefrekvens, cortisonniveau og blodtryk, samtidig med at man forbedrer søvnkvaliteten og reducerer migrænehovedpine.

I en undersøgelse foretaget af Tiffany Field et al. Viste resultaterne en række positive effekter af massagebehandling, herunder nedsat niveau af kortisol og forhøjede niveauer af serotonin og dopamin, hvilket tyder på afslapning i hjernen og bedre søvnkvalitet. Touch Research Institute ved University of Miami School of Medicine undersøgte også effekten af ​​massage terapi på kroppen, og resulterede i stjernernes resultater. Analyser af personer, der fik massage to gange om ugen i fem uger afslørede en stigning i frontal deltabølgeffekt (foreslår afslapning), nedsat frontal alpha- og beta-bølgeffekt (hvilket tyder på øget opmærksomhed), øget hastighed og nøjagtighed i matematiske beregninger, sænket angstniveauer og nedsatte stressscorer.

Ifølge Kristi Dickinson, direktør for spa og fitness på Rancho Valencia Resort & Spa, er stresset afgørende for at opretholde et ungdommeligt udseende af flere årsager. "Når vi er stressede, starter vores kroppe en inflammatorisk reaktion. Jo mindre tid vi bruger i den parasympatiske tilstand, jo mindre tid har vi til cellulær regenerering og korrekt fordøjelse. Når vores fordøjelse er træg, undgår vi at absorbere og udnytte næringsstoffer, der er nødvendige for vigtige livsprocesser, og at sund hudglød, frodigt hår og smukke negle. "

Selv om stress synes at være dårligt nok alene, aldrer det os - og ikke kun følelsesmæssigt - ved at forkorte vores telomerer (strækninger af DNA i enderne af kromosomer, som tillader celler at opdele), hvilket ifølge Dickinson er forbundet med aldring og kræft. Selv forventningen om stress har vist sig at fremskynde cellulær aldring, hvilket resulterer i et ældre udseende. Derudover ser personer med høje niveauer af kortisol næsten altid ældre ud end de virkelig er. En artikel i Los Angeles Times forklarer, at forskere vurderer, at hver mikromol pr. liter kortisol aldrer et individ med cirka et halvt år.

For en forbedret stressoplevelse, se efter et spa, der tilbyder farvetapi, en behandling med en række fordele ved at slappe af muskler og stimulere nerveoverførsel for at stimulere produktionen af ​​kollagen. EAU Spa i Palm Beach giver dig mulighed for at vælge den farve, du vil omringe dig selv, mens du modtager massage eller en behandling, der forbedrer din oplevelse. Her er en hurtig vejledning til farvebehandling inden du bestiller en aftale:

  • Blå: Denne fredelige nuance har vist sig at berolige rastløshed og smerte, samtidig med at man skaber et virkelig roligt humør.
  • Rød: Rød har vist sig at genoprette udtømt energi, mens man også hopper på nervesystemet og kredsløbssystemet.
  • Orange: Sagt for at eliminere fedt, kan appelsin også bruges til at lindre nervøs spænding og gigt med dets vitaliserende stråling, der også har vist sig at berolige frygt.
  • Gul: En varm, positiv farve med en rensende virkning, gul er blevet brugt til at styrke nervesystemet, hjælpe metabolismen og stimulere huden.
  • Grøn: Køling og afbalancering, grøn hjælper med at reducere svulmer eller betændelse i leddene samtidig med at de beroliger kroppen.

Så hvad kan vi gøre for at stoppe aldring i sporene? Gør dit bedste for at bestille en massageaftale mindst en gang om måneden for at holde stressniveauet lavt. Udviser der virkelig er mere til en spa dag.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære