loader
bg-category
Udseende: Efterårets øjne

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Glad helligdage alle sammen!

Jeg håber, at du alle har en vidunderlig tid sammen med dine kære og til dem, der fejrer det, har en meget god jul! 🙂

I dag vil jeg bare dele et hurtigt kig med jer alle sammen. Vejret her fryser, så jeg lægger mig i min sengs varme så længe som muligt om morgenen, hvilket betyder ikke meget tid at gøre sig klar eller tænke på farverige eller kreative farvekombinationer. Boo.

Så jeg har brugt simple, hurtige og smarte naturlige udseende sidst, og selv om jeg kan lide dem, kan jeg ikke vente med at komme tilbage til mine sædvanlige lysere udseende. 🙂 Men uden yderligere ado, her er et kig jeg gjorde i sidste uge, håber du kan lide det.

Anvendte produkter: - Urban Decay Primer Potion - Slank Original Palette (kobber og lysegul) - Slank Chaos palette (mat orange) - Få på linje paletten (bleg beige, mørkebrun og sort) - Slank Curious palette (hvid) - Pupa black pencil eyeliner - L'Oreal Telescopic Explosion mascara - Max Factor Masterpiece Max Mascara

Kørselsvejledning: - Påfør UDPP hele låget som en base. - Sæt en kobberskygge (jeg brugte den i Slanke Original-paletten) på låget og bring det lidt op på krøllen. - Med en crease brush (jeg brugte Smashbox Crease Brush # 10) anvender en mat orange skygge (jeg brugte den i slanke Chaos-paletten) på creasen. - Påfør en mørk brun skygge (jeg brugte den i Get in Line-paletten) på ydersiden for at gøre det mørkere og blande for at blødgøre eventuelle barske linjer. - Anvend kun en lille smule sort øjenskygge (jeg brugte den i Get in Line-paletten) på den meget ydre folder for at gøre det endnu mere mørkt og bland godt. - Sæt en hvid skygge (jeg brugte den i Sleek Curious palette) på panden til at fremhæve. - Påfør en bleg beige skygge (jeg brugte den i Get in Line paletten) på det indre hjørne af øjet. - Med MAC 219 blyant børste fejes en lysegul skygge (jeg brugte den i Slanke Original-paletten) på den nederste lashline og tearduct. - Læg dit øvre låg med en sort pencil eyeliner. - Afslut med mascara.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer