loader
bg-category
5 grunde til, at din kost ikke virker

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

At holde fast på en kostdag i og dag ud kan være en ganske udfordring. Men at være opmærksom på potentielle faldgruber i forkant kan faktisk hjælpe dig med at holde styr på ved at vide, hvad du skal undgå. Her er de fem vigtigste grunde til, at kostvaner ikke lykkes, og hvordan du kan lave små tweaks her og der for at sikre, at din har en god afslutning.

Du kan også lide: 5 fødevarer du synes er sunde (men ikke!)

1. Du går til den nyeste "fad." Registreret diætist og senior ernæringsekspert hos Rainbow Light, Marci Clow, MS, siger, at amerikanerne typisk søger en hurtig fix og har tendens til at vende sig til, hvad fad diæt bliver talt af berømtheder, i nyhederne eller på sociale medier. "Hvad der virker for en person, kan muligvis ikke nødvendigvis virke for andre, og i mangel af langvarige resultater og latterligt beløb brugt på nogle af disse fads, i sidste ende falder mest trendy tilganger ud af favør og en ny overflader."

2. Din kost er ”Uholdbar”. Mange eksperter er enige om, at en af ​​de mest almindelige årsager til, at kostvaner fejler, er, at de ikke er bæredygtige på lang sigt. "Mange kostvaner vil give resultater på kort sigt, fordi de skærer kalorier, men folk vender ofte tilbage til gamle vaner, hvis de når et plateau, eller hvis kosten er umulig at holde fast i," siger Clow. "Kostvaner, der er super komplicerede eller restriktive, eller at du keder dig, fordi du spiser de samme fødevarer hver dag, er bestemt ikke bæredygtige."

3. Du træner ikke. Ifølge Dr. Michael Hall, direktør for Hall Longevity Clinic, er træning afgørende for at nå mange af de mål, vi forbinder med slankekure. "Ved trappen kan du tabe tre pund om året. Parker din bil så langt væk fra butikken eller indkøbskomplekset indgangen som muligt for at skabe" ufølsomt vægttab. " Prøv at udøve hver dag, gøre noget i 20-30 minutter. Svømning er det bedste, og cykelture eller jogging på bløde overflader er også gode. " Clow siger, at det kan være nemmere at tilføje regelmæssig motion til din dag, hvis du får nogen til at gøre det med dig. "Specielt med klasser eller aktiviteter, hjælper det virkelig med at blive partner! Du er mindre tilbøjelige til at rulle over og slå snooze, hvis en ven venter på dig i gymnastiksalen, poolen eller yoga-studiet."

4. Du angiver urealistiske forventninger. "Mange mennesker forventer at se deres vægttab i cirka en uge eller to, men det er bare ikke rimeligt," siger Dr. Hall. "Faktisk er der et tidsrum, at den menneskelige krop skal kalibrere sin" vægt setpunkt ", hvilket betyder at hjernen skal kalibrere, hvor meget kropsvægt med rimelighed kan gå tabt. Det varierer fra person til person og er baseret på opbevaring af kalorier for at forhindre hungersnød. Vægtindstillingspunktet kan nulstilles, men langsomt over en periode på tre til fire uger. Oftere målretter folk fem til 10 pund inden for en kort periode og derefter yo-yo eller endda vokse, fordi deres vægt setpunktet kan ikke nulstilles så hurtigt. Deres diæt fejler, fordi ekstreme og radikale udsving ikke er god til vægttab. Den bedste tilgang er en strategisk kalibreret over en måned - forventer at se om en 10 pund reduktion hver tredje uge. "

Clow siger, at det tager mere end 20 dage for en ny aktivitet at blive en vane, og ofte i op til seks måneder for at blive en del af din rutine / personlighed. "Der er ingen hurtige løsninger, mirakelpiller eller fad diæter, der vil hjælpe dig med at opnå vægttab natten over, så vær vedholdende og tålmodig, og hvis du falder væk fra bandet, bekymre dig ikke om det, bare hop igen!"

5. Du udskærer ikke sukker. Dietrich retningslinjerne for 2015-2020 viser, at at reducere dit sukkerindtag til omkring 10 procent af dine samlede kalorier, kan forbedre alle amerikaners sundhed og reducere fedme. "Baseret på en kost på 2000 kalorier om dagen, er det omkring 50 gram sukker om dagen," siger Clow. "I betragtning af at en koksburk indeholder 39 gram sukker, vil du være klog til at fjerne sodavand, hvis du er en almindelig bruger. For at holde din krop fungerer optimalt er det vigtigt at forblive hydreret, og den bedste drik er almindeligt gammelt vand regelmæssigt forbruges hele dagen. "

I slutningen af ​​dagen forstår vi, det er ikke let at diæt. Hvis det var, ville vi alle ligne Gisele. Men Clow gør et godt punkt. Hvis du lader din kost svigte, fordi du siger, at du ikke har tid nok til at udøve eller forberede sunde måltider, tænk over, hvordan du finder tid til at se fjernsyn, surfe på internettet mv. "Det er bare et spørgsmål om at gøre sunde livsstilsvalg en prioritet ", siger hun. Og vi er enige.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære