loader
bg-category
Kunne snuse denne parfume være svaret på at være mager?

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Der er ingen benægtelse, at duften gør noget for dine sultens trang. En flække chokoladechipkager, der bakker i ovnen, kan nok se den fulde af maven til at tage en bid. På samme måde kan noget, der er ret forkert, hurtigt slukke selv den mest fremtrædende af sultpangs.

Og nu er der en parfume, der hævder at arbejde på en lignende måde. Velds 'Prends Moi, en blanding af lys, frugtagtig og floral noter, maler sig selv "den første duft for at øge dit velvære og kompensere for dårlige spisevaner", og løfter, at sniffing det rent faktisk vil hjælpe med at slanke dig.

Ifølge den parisiske producent virker den via aromaterapi og "neurokosmetik", en blanding, der udløser frigivelsen af ​​endorfiner - de hormoner, der gør dig glad for sin tur, der begrænser følelsesmæssig spisning. "[Prends-Moi] sender glædesbudskaber via neurotransmitterne til hippocampusen," lugthjernen ", som udløser den umiddelbare følelse af velvære, en reduktion af stress og en forøgelse af tilfredshed, hvilket reducerer behovet for at overvære og duften s slankende handling er aktiveret, "forklarer sin skaber, ex-model Joyce Musy.

Hvad du måske også kan lide: Den duft, der kan fortælle dit humør

"Ikke alle deres påstande er forkerte," siger aromaterapeut Hope Gillerman. "Når du indånder æteriske olier dybt, påvirker de øjeblikkeligt nervesystemet via lygtepæren, og det påvirker vores humør øjeblikkeligt."

"Og ja, æteriske olier rejser ind i vores hjerner og vores blodstrøm, bevæger os gennem kroppen og påvirker vores hormoner og sænker vores cortisolniveau, hvilket betyder mindre fedt omkring midten", tilføjer hun. "De løfter også vores humør, roer vores nerver og slapper af musklerne - med andre ord juster vores respons på stress. Og med mindre stress har vi færre udløsere at spise. "

Men Gillerman siger, at hun også har nogle bekymringer med Velds krav. "De siger, at det er den aktuelle anvendelse af produktet, der vil påvirke humør, men vores humør påvirkes ikke af den kemiske forandring på vores hud, det påvirkes af ændringer i hjernen. Og absorbere gennem huden ville tage op til 12 timer at rejse gennem kroppen for endelig at nå hjernen, så sprøjtning af denne parfume ville ikke være den måde at få et øjeblikkeligt humørskifte på. Endelig hvordan skal du få folk til at indånde æteriske olier dybt ind i deres bihuler og deres lunger, hvis de er i en base af ethylalkohol?

Tilføjer kendte nutritionist Paula Simpson, "Dette er et køligt koncept, og der er forskning omkring olfaktorisk (lugt) sans og følelsesmæssig eller dysfunktionel spisning. Selv om jeg ikke er sikker på, hvor effektiv produktet er, kan den stimulerende effekt til forbedring af serotoniniveauet bidrage til at minimere disse "eftermiddagsbehov", især når blodsukker er lave. Appetit er reguleret af en række mekanismer, og dette diskuterer virkelig en potentiel udløser til trang. "

Så er det værste tilfælde at du har brugt dine hårdt tjente penge på et produkt, der ikke giver dig resultater? "Denne parfume kunne faktisk indeholde skadelige ingredienser som phthalater, som virker som hormonforstyrrende stoffer og kan faktisk få dig til at gå i vægt!" Siger kendte nutritionist Cynthia Pasquella. "Ofte er dette skadelige kemikalie gemt bag ingrediensens duft, fordi virksomheder ikke er forpligtet til at liste alle deres hemmelige ingredienser på etiketten."

Den nederste linje: "Fall ikke for denne nyeste hurtigstabs-hurtig ordning", siger Pasquella. "Spar din tid, penge og sanity og sæt disse ting i retning af at spise en sund kost og gøre de ting, der bringer dig lykke og opfyldelse."

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer