loader
bg-category
Produktanmeldelse: Helena Rubinstein Collagenist Eye Zoom med pro-Xfill Eye Cream

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Navn: Collagenist Eye Zoom med pro-Xfill Mærke: Helena Rubinstein Størrelse: 15ml Pris: €59.01

Fra Helena Rubinsteins hjemmeside: HELENA RUBINSTEIN Research Laboratories har på baggrund af deres avantgarde-kollagenkompetence skabt en plumping øjenkonturpleje beriget med pro-Xfill for at genoprette tætheden og tone til øjets kontur, lyse op og jage væk skygger og straks glatte linjer udstrålende rundt om øjet .

Hvad jeg kunne lide: - fugtgivende - ingen milia frø - De fine linjer var lidt reducerede - ikke irriterende - emballagen

Hvad jeg ikke kunne lide: - gør ingenting for mørke cirkler - taler ikke øjenområdet - så ikke nogen mærkbar forskel efter at have brugt det i en måned - prisen

For et stykke tid siden købte jeg et Helena Rubinstein-kit, der indeholdt stikstørrelser af nogle af hendes mest populære produkter, herunder Collagenist Eye Zoom med pro-Xfill eye cream. Jeg var nysgerrig efter at se, hvordan en sådan dyr øjencreme ville arbejde, men for mig var resultaterne ret skuffende.

Cremen er hvidfarvet og har en meget let konsistens, der går glat og efterlader huden hydreret og blød uden at forårsage milia frø. Jeg bemærkede også, at de fine linjer omkring mine øjne virket lidt reduceret, men kun midlertidigt. Men det er stort set alt dette dyre creme gør. Og enhver god fugtighedscreme derude vil gøre det samme, måske endnu mere.

I betragtning af den høje pris forventede jeg mere, men denne creme er ret grundlæggende og vil ikke gøre noget for mine mørke cirkler, de-puffer ikke mine øjneposer, og det har bestemt ikke tonet mit øjeområde. Men i det mindste irriterede det heller ikke.

Cremen indeholder fugtighedsmidler, som Glycerin, der tiltrækker vand fra luften ind i huden og silikoner, som Cyclohexasiloxan, der midlertidigt fylder fine linjer og rynker, giver huden en silkeagtig følelse og skaber en beskyttende barriere på huden, der binder vand ind.

Det er også fyldt med blødgøringsmidler som Stearic Acid (en fedtsyre), Stearyl Alcohol og Cetyl Alcohol (begge fedtalkoholer, der kan stamme fra kokosolie), der hydrerer huden og giver det et blødt og glat udseende.

Cremen indeholder også kollagen i form af Atellocollagen, men fordi det ikke er til stede i høje koncentrationer, vil det ikke gøre meget. Påstanden om, at denne ingrediens kan stimulere kollagenproduktionen, når den trænger ind i huden, er ikke blevet påvist, og i hvert fald er kollagen for stor til at trænge ind i huden, når den appliceres topisk. Det er dog en effektiv fugtighedscreme.

Resumé: Samlet set er Helena Rubinstein Collagenist Eye Zoom med pro-Xfill Eye Cream en grundlæggende fugtighedscreme med en sindssyg høj pris. Det vil hydrere huden og få små linjer til at se lidt mindre ud, men det er det. Det gjorde ikke noget for mine mørke cirkler eller mine poser og gjorde heller ikke min hud stærkere.

Bedømmelse: 3/5

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer