loader
bg-category
Alder gammel skønhed møder moderne teknik

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Så mange hudpleje linjer prale af Ägage-gamle ingredienser, at kvinder i visse kulturer har påberåbt sig i århundreder. Men hvem startede dem virkelig? Og hvor gamle er de? Vi tog et kig på nogle af de ældste skønheds ingredienser og traditioner i bogen og de bedste tilbud derude, der giver et stærkt moderne twist.

Herbal BoostersMed en seriøs celeb efterfølger navne som Mila Kunis, Emily Blunt, Jessica Alba og Cameron Diaz, kombinerer den helt naturlige anti-aging line Baszicare med kinesisk medicin med vestlig hudpleje videnskab. Dens proprietære blanding, en rod, mineral- og urtekoncentration af Reishi, ginseng, kongelig gelé, Dongquai og aloe, blev specifikt udvalgt af grundlæggerne baseret på historiske kinesiske plader; dets virkelig unikke vandaktiverede formuleringer og DNA-målretning high-tech ingredienser runde ud for at gøre det super effektivt.

Fra JordenOmdrejning omkring tre ingredienser, salt, alger og ler, fra den primære jord, og næringsrige vand, er Pursoma et mærke, der er stort på detox. Som navne antyder handler det også om renhed og enkelhed (nogle af dets masker indeholder kun en enkelt ingrediens!), Og virksomheden mener, at det naturlige er den bedste og mest effektive måde at gå, når det kommer til at afrunde den mest potente ingredienser. Hvad gør det unikt? Selvom formuleringerne har det grundlæggende, er produkterne målrettet mod nogle meget moderne trængsler, da firmaet hævder, at de hjælper med at fjerne kroppen af ​​tungmetaller, radioaktive materialer og skader fra de daglige stressorer, der kommer fra vores konstant forbundne verden.

Natur + VidenskabPå baggrund af den japanske naturfilosofiens visdom og en kombination af antikke aztec- og mayanlægemidler, blander Phylia de M.'s linje med højt målrettet hår og kropspleje sig også i nogle moderne videnskaber (samt nogle alvorligt økologiske botaniske dyrkede dyrkninger fra virksomhedens egen have kun på bestemte tidspunkter af året for at sikre friskhed). Ifølge virksomheden kan dens innovative hårpleje rent faktisk detoxere hovedbunden og nerverne for at tilskynde kroppen til at forny cellerne og genoprette keratin, hvilket giver tråde mulighed for at være tykkere, fyldigere og frodige.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer