loader
bg-category
Udseende: Lyserød og lilla

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Hej damer,

her er et kig, jeg bar for et par dage siden. Jeg ville gerne gøre noget lyst, men fløjl, så jeg besluttede at bruge to af mine yndlingsfarver: lilla og rosa. Jeg kan virkelig godt lide, hvordan udseendet kom ud, det er romantisk, farverigt og meget bærbart også. Her er pix:

Anvendte produkter: - Senna totalt omdannelse af øjenskygge primer - Sephora øjenskygge i Aspen Summit - Barry M Dazzle Dust # 86 Pink Shimmer - Nars øjenskygge duo i Blade Runner (mørk, kobberrød) - Slank Original Palette (lilla) - Kom i linje paletten (bleg beige) - Pupa black pencil eyeliner - L'Oreal mascara

Kørselsvejledning: - Påfør en øjenskygge primer (jeg brugte Senna Totally Transforming Eyeshadow Primer) hele lommen for at skabe en klæbrig base, så pigmenterne vil klæbe bedre på det. - Påfør en hvid skygge (jeg brugte Sephora øjeskygge i hvid Aspen) på det indvendige hjørne og bringe det op mod panden. Med MAC 219 blyant børste skal du også anvende den på den indvendige nederste lashline. - Påfør en lyserød nuance (jeg brugte Barry M Dazzle Dust # 86 Pink Shimmer) på creasen. Med MAC 219 blyant børste suges nogle på den midterste nedre lashline og blander hvor den møder den hvide skygge. - Påfør en mørk kobberskygge (jeg brugte den i Nars eyeshadow duo Blade Runner) på det ydre hjørne og crease. - Påfør en violet skygge på krøllet for at gøre det mørkt. Med MAC 219 blyant børste skal du påføre den på den yderste nedre lashline og blande, hvor den møder med den lyserøde nuance. - Træk en bleg beige skygge (jeg brugte den i Get in Line-paletten) på browbone for at fremhæve. - Læg dit øvre låg og vandlinje med en sort blyantforing. - Afslut med mascara.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære