loader
bg-category
6 Grunde Blomkål er den nye Superfood

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Flyt over kale, fordi der er en ny superfood på menuen: blomkål. Denne cruciferous grøntsag kan ikke være øverst på din indkøbsliste, men det skal være. Her er seks grunde til at blive forelsket i blomkål:

Det vil give din hjerne en boostBlomkål er en naturlig kilde til cholin, et B-vitamin, der er forbundet med forbedret kognitiv funktion. Dette er især vigtigt, når du er gravid, da cholin har vist sig at have gavnlige livslange virkninger på minderne af fostre.

Få din C-vitaminHvis du leder efter en ny måde at øge dit C-vitaminindtag, er blomkål det. En kop kogt blomkål indeholder næsten 100 procent af den anbefalede daglige tildeling af C-vitamin pr. Vægt end de fleste andre frugter og grøntsager.

Det hjælper med fordøjelsenFiberindholdet i blomkål (9 gram for hver 100 kalorier) giver utrolig fordøjelsessupport. Plus, denne velmenende veggie indeholder glucoraphanin, som beskytter beklædningen af ​​din mave mod overvældning af bakterier.

Det er anti-inflammatoriskUndersøgelser udføres for øjeblikket på de antiinflammatoriske fordele ved blomkål, men forskning viser, at det kan reducere risikoen for inflammationsrelaterede sundhedsproblemer, herunder Crohns sygdom, inflammatorisk tarmsygdom, ulcerøs colitis og meget mere.

Det er Ultimate Beauty FoodBlomkål understøtter ikke kun vægttab (det er lavt kalorieindhold og reducerer cravings), men det har også en høj mængde antioxidanter, som ødelægger frie radikaler og derved sænker tegn på aldring på huden.

Det bekæmper kræftBlomkål indeholder en svovlforbindelse, der har vist sig at dræbe kræftstamceller og langsom tumorvækst.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer