loader
bg-category
Produktanmeldelse: Bottega Verde Anti-Age Cream Conditioner

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Navn: Anti-age Cream Conditioner Mærke: Bottega Verde Størrelse: 200ml Pris: €7,99

Fra Bottega Verde hjemmeside: Dette produkt genopretter vitalitet, glans og styrke, samtidig med at håret beskyttes mod luftbårne forurenende stoffer og giver dyrebare anti-aging fordele. Argan Oil, en uvurderlig og unik skat fra Marokko med rigelige kosmetiske fordele, intensiverer og genopliver håret hår, samtidig med at det hjælper med at glatte ud tangles. Panthenol hydrerer og genopretter glans, og et avanceret konditioneringsmiddel reparerer skader forårsaget af luftbårne forurenende stoffer og UV stråler. Resultatet: perfekt beskyttet, stærkere hår med langvarig vitalitet.

Hvad jeg kunne lide: - betingelser hår godt - gør håret blødt, skinnende og nemt at håndtere - duften

Hvad jeg ikke kunne lide: - Jeg kan ikke tænke på noget. Måske prisen, men så er det ofte til salg

Regelmæssige læsere af min blog ved, hvor meget jeg elsker L'Oreal Elvive Nutri-Gloss balsam. Jeg har prøvet masser af balsamere i fortiden, og det er den eneste, der holder mit hår tanglefrit. Og det gør dem så skinnende også, så jeg går aldrig væk.

Men i sommer har en af ​​mine venner fået mig en rejsestørrelse af Bottega Verde Anti-Age Cream Conditioner til min fødselsdag, og så måtte jeg snyde. Og dreng, det følte mig godt! Så godt, faktisk, at jeg ikke kan bestemme hvilken, mellem dette og L'Oreal, kan jeg lide mest!

Conditioneren er hvidfarvet og har en lys og cremet konsistens, der ikke vægter håret ned. Den kommer i et lyserødt rør, og det første jeg bemærkede, da jeg åbnede det, var den frugtagtig lugt. Det er lidt stærkt, men ikke overvældende og minder mig om pomenagrade og jordbær. Det er lækkert, og jeg kan ikke stoppe med at lugte mit hår hele dagen!

Ligesom enhver anden balsam, skal du anvende den efter shampoo på vådt hår, Vent et par minutter og skyll af. Mit fine hår, som har tendens til at blive meget knotty, fængslede virkelig let og var meget blødere, skinnere og hydreret. Mit hår følte godt og så endnu bedre ud!

Prisen er lidt dyr for en balsam, men Bottega Verde har ofte salg og rabatter, så du nemt kan få det til 3 € eller mindre! Og fordi du kun har brug for en lille mængde, holder flasken dig i årevis.

Balsammen indeholder Cetyl Alkohol, en fedtalkohol, der kan stamme fra kokosolie, der har effektive konditioneringsegenskaber og gør håret blødt. Ethylhexylpalmitat, der er afledt af palmeolie, er en blødgørende middel, der ofte bruges til at erstatte silikoner på grund af dens tørt søvnfornemmelse.

Det avancerede konditioneringsmiddel, der skal reparere skader forårsaget af solen og forurening, er simpelthen en silicone kaldet Polysilicone-19. Dette er en ny type silikone, der hjælper med at helbrede beskadiget hår ved at belægge det med et beskyttelses- og konditioneringslag.

Argan Oil, som har blødgørende midler og anti-aging egenskaber, og Panthenol, hvilke betingelser og smører håret, så det ser skinnende ud, er også til stede i formlen, men deres koncentrationer er ikke høje, så de gør ikke rigtig meget.

Resumé: Samlet set elsker jeg denne balsam. Det hydraterer, blødgør og fjerner håret, så det ser skinnende ud og lugter vidunderligt for hele dagen! Det vægter ikke håret ned, men prisen er lidt stejl. Du kan dog ofte finde det på salg dog.

Bedømmelse: 5/5

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære