loader
bg-category
De skræmmende statistikker om solskader du ikke vidste

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Ved nu kender du solen (udover at hele "strømforsyningsprocesser på jorden") er fuldstændig uhyggelig når det kommer til din hud. Pesky solspots, for tidlig aldring og virkelig alvorlige tilstande som hudkræft har stort set alle, der tager dækning - og for de af jer, der ikke er, her er blot nogle få statistikker, der vil skræmme dig til at nå frem til en kraftig solbeskyttelse, stat .

Indendørs garvningDu ved, at indendørs garvning er virkelig forfærdeligt, men ifølge American American Academy of Dermatology (AAD) har undersøgelser fundet en 59 procent stigning i risikoen for melanom hos dem, der har været udsat for UV-stråling fra indendørs garvning, og risikoen stiger med hver brug. En endnu skræmmende stat? På en gennemsnitlig dag i USA gør mere end 1 million mennesker stadig turen til en garvningslokale! Det er mange mennesker der oplever deres chance for melanom hver dag.

EksponeringsalderIfølge Skin Cancer Foundation er over 90 procent af de synlige ændringer, der almindeligvis skyldes hudens aldring, forårsaget af solen. Og du ved, at den let kastede statistik om størstedelen af ​​din solbeskyttelse allerede i 18 år? Stiftelsen siger, at det er helt falsk, og kun ca. 23 procent af levetidseksponeringen foregår efter 18 år - så det er bestemt ikke for sent at gøre en forskel i hvordan din hud bliver gammel, hvis du er forbi dine teenageår.

Effekt af solcremeSelvom du er fuldstændig flittig med at anvende solcreme 365 dage om året, siger AAD at alene ikke nok er nok. Først skal du sørge for din solcreme

har disse tre egenskaber: en vandtæt formel, en SPF på 30 eller større og bredspektret (både UVA og UVB) beskyttelse. Derudover anbefaler de at genåbne hver anden time, iført beskyttelses tøj (som en langærmet skjorte eller hat), der søger skygge mellem kl. 10 og kl. og tage ekstra forsigtighed, når du er tæt på vand, sne eller sand, da de afspejler stråler og øger chancen for at du bliver brændt.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære