loader
bg-category
6 Do's og Dont's for sund hårpleje

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Du tror måske at bruge mere end den anbefalede dosis shampoo og balsam gør dit hår blødere, renere, skinnere og mere håndterbare, men i virkeligheden kan du gøre mere skade end godt. Phytos globale kunstneriske leder, Anthony Cristiano, deler sin dos og don'ts for ordentlig hårpleje når det kommer til vask og konditionering.

ShampooDO vask dit hår regelmæssigt. En ren hovedbund fremmer en sund hovedbund, som skaber det bedste miljø for hårvækst. Shampoo overalt fra en gang om dagen til tre gange om ugen, afhængigt af hvad dit hår har brug for.

DO få vanen med at bruge en afgiftende shampoo en gang om ugen for en dybere renhed. Kig efter produkter, der fjerner rester, øger hårets sundhed og oxygenerer din hovedbund. Eucalyptusolie, kamilleekstrakt og heksehassel er ingredienser, der giver en dybere renhed.

DO Anvend shampoo jævnt i hele dit hår - fokus ikke på kun et område.

MÅ IKKE gå mere end tre dage uden at rense dit hår. Du har overdreven olieopbygning på din hovedbund, som træner follikelet og kan forårsage problemer som flingning, kløe og rødme, for ikke at nævne hår, der virker umuligt at style.

MÅ IKKE brug for meget shampoo. Ligegyldigt hvilken shampoo du bruger, behøver du kun et dime- eller nikkel-størrelse, der skal renses grundigt.

MÅ IKKE være for grov. Start med at bruge shampoo til din hovedbund og arbejde det ind derfra. Vask hår lige i bunden eller midten af ​​strengen vil skabe matting eller sammenflettende. I stedet skal du forsigtigt rake fingrene gennem hårets længde for at rense. Nøgleordet her er forsigtigt.

hårbalsamDO betinget dit hår efter hver shampoo. Det er et hydratiserende trin, der gør håret mere smidigt. På dem, der farve deres hår, vil den rigtige balsam skal beskytte mod fading.

DO Kombiner balsammen gennem dit hår til at påføre og jævnt fordele gennem enderne.

DO Anvend en konditioneringsmaske en gang om ugen - en hårmaske kan tilbyde dybere hydrering og reparation, der efterlader håret frodig og skinnende.

MÅ IKKE Brug balsam med silikoner og parabener. De dækker midlertidigt håret, som igen vejer det ned. Silikoner kan også afhente luftforurening, der vil få håret til at miste sin glans hurtigere.

MÅ IKKE Påfør hårdt balsam i hårbunden - anvend rigere konditioneringsprodukter og hårmasker i nærheden af ​​enderne, hvor håret er mest tørt. Lysere balsam kan anvendes fra top til bund.

MÅ IKKE skimp i tide: Giv din balsam i mindst 2-5 minutter for fuldt absorbere og fugt dit hår.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære