loader
bg-category
Olay: The Flawless, The Ugly, And The Just Nice

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Alvorligt er der et mere undervurderet hudpleje mærke end Olay?

Mens alle er fussing over Nivea, som ikke har opdateret sine formler i tider, er Olay forvist i bagsædet, forladt for at spekulere på, hvad det skal gøre for at være mere populært.

Er det ikke det faktum, at det var et af de første mærker at bruge niacinamid nok? At det er et af de få apotek mærker at lave gode glykolsyre-baserede exfoliants? At det normalt sætter mere end en ensom antioxidant i sine formler?

Hvis du er på et budget og trænger fejlfri hud, er Olay apoteket ven til at vende sig til. Men hvilke produkter skal du først prøve? Og hvilke undgår (fordi selv de bedste mærker får det forkert, nogle gange)?

Her er den fejlfri, bare rar og grimme (eller bedste, gennemsnitlige og værste) Olay har at byde på:

Den fladløse

Pro X Anti-Aging Nattenrensende Micro Peel ($ 44,99) Dette er en af ​​de dyreste af Olays tilbud, men værd at hver øre. Det indeholder en høj mængde glykolsyre, som er min favorit eksfolierende ingrediens nogensinde. Hvorfor? Fordi det ikke kun slippe af med døde hudceller. Det hydrerer også huden og fremmer kollagenproduktion, hvilket er vigtigt for at holde huden fast og elastisk. Bare overdriv det ikke. En lille eksfoliering gør huden glattere, lysere og endogtonet. Meget gør det rødt og irriterer det. På denne note er denne formel infunderet med tre beroligende midler: allantoin, aloe vera og calendula ekstrakt. Olay har virkelig tænkt på alt. Tilgængelig hos Amazon.

Pro-X Deep Wrinkle Treatment ($ 44,99) Dette er en god mulighed for acne lider. Juryen er stadig derude, om retinylpropionat, en form for A-vitamin, der er mildere end retinol, virker effektivt mod rynker. Men undersøgelser har vist det helt sikkert hjælper med acne. Det gør også niacinamid. Den ene hjælper også med at bekæmpe rynker. Tilføj en klip af antioxidanter og peptider for at forhindre aldring, og en dukke af dimethicon for at udfylde fine linjer og rynker, og du har en dejlig anti-aging formel til breakout-hud. Tilgængelig hos Ulta.

Pro-X Selv Skin Tone Spot Fading Cream ($ 44.99) Hvis du er på udkig efter en spotfadingkrem, så kig ikke længere. Denne perle indeholder niacinamid og Olay-udviklet undecylenoylphenylalanin, som begge har vist sig at belyse mørke pletter og hyperpigmentering. Niacinamid gør dog meget mere. Det hydrater og beroliger også huden, bekæmper rynker og hjælper med at behandle acne. Den lette formel er duftfri, hvilket gør det til en god mulighed for alle hudtyper, herunder følsomme. Tilgængelig hos Amazon.

Regenerist Micro Sculpting Serum Fragrance-Free ($ 15.79) Dette serum skelner ikke rigtigt huden. Intet serum kan gøre det. Men du vidste det allerede, ikke? Stadig er dette serum meget velformuleret. Ligesom alle de bedste Olay-produkter indeholder den niacinamid, som er en anti-aging multitasker, som alle skal føje til deres hudpleje rutine så hurtigt som muligt. Derefter er der natriumhyaluronat, et fugtighedsbevarende middel, som kan tiltrække og binde til huden op til 1000 gange dens vægt i vand. For at afslutte, sprinkle antioxidanter og peptider for at bekæmpe for tidlig aldring. Denne har heller ikke en duft, så alle kan også bruge det. Tilgængelig hos Amazon.

Total Effects 7-in-1 anti-aging moisturizer, moden hudterapi ($ 21,99) Jeg er en stor fan af hele Total Effects-linjen, men denne er min favorit. Den indeholder glycerin til at hydrere, kokosolie for at låse i fugt, antioxidanter vitaminer C og E og grøn te til at bekæmpe de frie radikaler, der forårsager for tidlig ældning, og niacinamid til at lysne, glatte og berolige huden. De lysende pigmenter i formlen giver også huden en dejlig glød. Alt dette for under $ 25,00. Er det ikke fantastisk? Tilgængelig hos Ulta.

Den retfærdige

Friske effekter S'Wipe Out! Forfriskende Make-Up Removal Cloths ($ 4,99) Perfekt til rejser, disse makeupservietter fjerner hurtigt makeup, selv den stædige, vandtætte type. I en knivspids er de meget praktiske. Men ligesom alle kluter er de ikke erstatning for en ordentlig makeup remover, så brug dem ikke dagligt. De indeholder også duft, som ikke er ideel til at bruge omkring øjnene. Disse peepers er følsomme. Tilgængelig hos Ulta.

Fugtighedsbevarende lotion følsom hud ($ 17,98) Hvis din hud er tilbøjelig til irritation, kan du måske give denne en chance. Det er lavt i antioxidanter, og det er derfor, det er i den "bare nice" sektion, men det indeholder en flok antiinflammatoriske ingredienser, herunder aloe og kamille, der kan berolige huden. Og niacinamid, som, hvis du ikke har fået det endnu, er et must-have for alle hudtyper. Tilgængelig hos Amazon.

Total Effects 7-i-1 Anti-Aging UV Fugtighedscreme Plus Touch Of Foundation SPF 15 ($ 15,75) Glycerin, niacinamid, dimethicon, antioxidanter, SPF ... denne creme ville være en god måde at fugt, glatte og beskytte huden på aftenen ud i skintonen, alt sammen på samme tid, hvis det ikke var for en lille ting: den er tilgængelig i kun en skygge. Hvis det ikke matcher din hudton nøjagtigt, ser du ud som om du har en maske. Jeg gætter, det er ikke, hvad du vil have? Tilgængelig hos Amazon.

DEN UGLIGE

Friske effekter skinne, skinne gå væk! Shine Minimizing Cleanser ($ 10,40) Der er en god og en dårlig måde at minimere glans på.Den gode måde: olieabsorberende ler og eksfolierende, pore-unclogger salicylsyre. Den dårlige: tørring af alkoholer og sæbe, der gør det til Sarah. Desværre bruger denne rengøringsmiddel sidstnævnte tilgang. Den indeholder en høj mængde kaliumhydroxid (lut), en af ​​de mest almindelige ingredienser i bar såpe (og grunden til, at du ikke bør bruge dem begge). Det rent faktisk renser huden, men gør det så tørt, det vil snart kompensere ved at producere endnu mere olie! Den allerførste ting du vil have.

Oliemiminerende toner ($ 4,99) Jeg stoppede med at bruge tonere for længe siden. Hvorfor? Fordi de fleste af dem kun tørrer og irriterer huden, og giver ingen fordel overhovedet. Desværre er dette et godt eksempel på en crappy toner. Den indeholder tørring af alkohol og irriterende heksehasel og irriterende mentol, og lidt andet. Det kan potentielt forårsage mange problemer, men løser slet ingen. Hvad et meningsløst produkt!

Regenerist Lysende Facial Oil Daglig Behandling ($ 25,99) Ansigtsolier er alle raseri nu, og jeg håbede, at Olay ville vise andre mærker, hvordan de er færdige. Men nej. Det mislykkedes miserably. Denne formel er fuld af problematiske olier - som spearmint, mandarin, citron og appelsin - der kan irritere huden og gøre den mere udsat for solskader. Så meget som jeg elsker noget citrusy, forlader jeg denne på hylden (og håber du gør det også). * Suk *

Er du også fan af Olay? Hvad er din favorit, og mindst favorit, produkter fra mærket?

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære