loader
bg-category
Melkior Eyeliner & Kohl In Black, Min seneste udenlandske opdagelse

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Det første, jeg gør, når jeg besøger et nyt land? Tjek skønhedstællerne selvfølgelig! Det er sådan en sjov måde at opdage fantastiske nye skønhedsprodukter og mærker ikke til rådighed i min hals af skoven. Min seneste opdagelse?

Melkior. Dette rumænske mærke, som min ven Tavia of Chic Profile introducerede mig til i december sidste år, da jeg besøgte hende i Bukarest, er hjernebarn af to venner, som ville have enhver kvinde adgang til professionelle produkter, så de kunne være og føle sig uimodståelige . Tænk på det som MAC i Østeuropa.

Da jeg venter på Melkior for endelig at komme til Det Forenede Kongerige (jeg har sagt, at de har planer om at åbne en butik i London i år), tog jeg hjem et par produkter med mig. I dag vil jeg fortælle alt om deres Eyeliner & Kohl Pencil i sort.

For det første, farven. Den sorte er en sand sort, og også ganske intens. Et lag er mere end nok til at skabe en uigennemsigtig, defineret linje, der får øjnene til at skille sig ud. Jeg finder det lidt for hårdt mod min blegne hud til dagtimerne, men jeg elsker at bære det om natten til en romantisk date eller middag og drikke med venner.

Dens cremet tekstur glider også let på lågene. Ingen trækker eller trækker her. Nem at smudre, når den netop er påført, går det hurtigt ned og nægter at sprænge. Jeg prøvede det uden en primer, og det varer ca. 8 timer på mine låg, før det begyndte at falme.

På min vandlinje er jeg trist at sige, det var ikke engang end en time. Men så holder kohl blyanter aldrig længere derhen, gør de? Jeg tænker især ikke på det. Jeg har små øjne, så jeg anvender aldrig en mørk farve på min vandlinje (medmindre jeg har brug for at teste den til en anmeldelse selvfølgelig), da det får dem til at se endnu mindre ud.

Alt i alt er jeg meget imponeret over denne eyeliner og kan ikke vente på Melkior at komme til London, så jeg kan finde hele spekteret på min fritid. Hvis alt er som denne eyeliner, tag det på!

BUNDLINJEN

Fordele: Intense sort farve; God farve udbetaling; Creamy tekstur, glider glat på lågene; Langvarig.

Ulemper: Går ikke længere på vandlinjen.

Resumé: Melkior Eyeliner & Kohl Pencil i sort er en pigmenteret og cremet rig sort, der dristigt definerer øjnene i timevis. Men det forsvinder temmelig hurtigt fra vandlinjen.

Pris og ledighed: 19,90 lei ved Melkior

Bedømmelse: 4/5

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære