loader
bg-category
Avene Physiolift: En Anti-Aging Range Blid nok til følsom hud

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Jeg plejede at pride mig på at have hård, elastisk hud. Det kunne klare noget. Glycolsyre, retinol, C-vitamin .... andre folk måtte tage dem langsomt, indtil deres hud blev vant til dem. Mine elskede dem fra starten.

Nå er kærlighedsaffæren forbi.

Min hud har ikke været den samme siden jeg flyttede til London, og nu er vinteren endelig her, den er blevet så tør som sandpapir, flager ofte og er meget mere følsom. * sukker * Men hej, det er i det mindste ikke olieagtigt mere. Jeg tror at der er en sølvforing i alt.

Anyway, når din hud er i et sådant rod, er der kun et mærke at gå til: Avene. Mærket er berømt for sine blide formuleringer, der beroliger og fugter selv den mest følsomme hud. Nu har de bragt en anti-aging line ud, Physiolift, der imødekommer behovet for moden hud uden at tørre det ud eller irritere det. Hemmeligheden? Nej, ikke vandet (det er markedsføring). Kemikalierne. *

Bare kig på ingredienslisterne. De er korte. De har næppe et naturligt ekstrakt. Og de er fulde af kemikalier, som silikoner, vi bliver fortalt, er dårlige for os. Så hvorfor er Avene, et mærke kendt for det følsomme hud venlige produkter ville bruge dem? Cos, så mærkeligt som det kan virke, er gærne ingredienser meget mildere og sikrere. Her er hvorfor:

  1. Planter består af titusinder af forbindelser, hvoraf de fleste er gode, og hvoraf nogle er dårlige og kan forårsage irritation (normalt er disse deres forsvarsmekanismer mod planteædende dyr). Syntetiske ingredienserpå den anden side er lavet med kun tre eller fire forbindelser, så der er meget mindre chance for, at de kan forårsage irritation.
  2. Planter leve alle deres liv udenfor og så de kan let blive forurenet med harpikser, pollen og andre ting, der kan udløse en allergi eller en irritation. Syntetiske ingredienser fremstilles i et sterilt laboratorium, så de indeholder ikke noget, der ikke burde være der.

Fysiolift formlerne er også ret grundlæggende. Normalt vil jeg se det som en con. Men nu er min hud blevet så følsom, jeg ser punktet på en rækkevidde, der behandler hudens basale behov, indtil det når en betingelse, hvor den igen kan sætte op med stærkere og fordelagtige ingredienser som vitamin C. Det er derfor min bedømmelse er nu lidt højere, end det ville have været i fortiden.

Ok, efter denne lange præambel, lad os tage et kig på Physiolift-serien, skal vi?

Først op, den Physiolift Day udglatning emulsion. Det er den letteste fugtighedscreme i området. Det skal være. Det er formuleret til kombination og olieagtige hudtyper. Min combo hud ville have elsket det en gang, men nu er det blevet tørt og følsomt (tak, London), jeg har brug for noget rigere. Hvis din hud stadig producerer for meget olie, vil du godt lide det. Det synker i rigtig hurtigt og gør en god base for makeup.

Formlen er dog meget enkel. Den eneste "rynkefighter" til stede i høj mængde i formlen er dimethicon. Og det virker ved at fylde fine linjer og rynker, så de ser mindre ud. Den anden aktive ingrediens er natriumhyaluronat, et fugtighedsbevarende middel, som kan tiltrække op til 100 gange sin vægt i vand. På denne måde fugtiger det huden uden at tilføje endnu mere olie. Resultatet? Blødere, plumper og yngre hud.

Disse tørre dage, min hud foretrækker meget Physiolift Day Smoothing Cream. Denne har også en grundlæggende formel. Det indeholder natriumhyaluronat for at hydrere huden også. Men denne gang giver sheasmør det en hjælpende hånd. Shea smør er en af ​​mine yndlings ingredienser. Meget fugtgivende, det skaber en barriere på huden, der forhindrer fugt tab i mindst 8 timer. Det kan også have antioxidant egenskaber, hvilket altid er et plus.

Ligesom Emulsionen indeholder Day Cream også dimethicon, men i en højere mængde. Så irriterende som al den ekstra olie er, det gør den fede hudalder bedre og langsomt. På den anden side udvikler tør hud tidligere rynker, så det har brug for mere hjælp i denne afdeling.

I grunden gør Day Smoothing Cream det, som enhver god fugtighedscreme skal: det hydrerer huden, gør den blødere og plumper og reducerer udseendet af rynker. Det er overflødigt at sige, at cremen har en rigere konsistens, men absorberer også hurtigt (ikke så hurtigt som emulsionen, obvoiusly!).

Den sidste facial fugtighedscreme i området, den Fysiolift Udjævning Regenererende Nat Balm har en dejlig tekstur. Et kryds mellem en balsam og en gel, det synker hurtigt, uden at efterlade en fedtet rest i dit ansigt eller din pude.

Det indeholder også de sædvanlige mistænkte: natriumhyaluronat til at klumpe op i huden og dimethikon for at udfylde fine linjer og rynker. Men nattcreme, ligesom resten af ​​natkvarteret, indeholder en anden goodie: retinal.

Også kendt som retinhaldeyde er retinal en form for vitamin A, som kan omdannes af kroppen til retinsyre eller retinol i et enkelt trin. Når det sker, øger nethinden produktionen af ​​kollagen og øger hudens tykkelse og elasticitet. Det er mindre effektivt end retinol, men også mildere, hvorfor det er et meget bedre valg for dem med følsom hud.Det er også et godt udgangspunkt for dem, der ønsker at prøve retinol, men er for bange for at tage springet.

I modsætning til de to andre fugtighedscreme kan Smoothing Regenerating Night Cream virkelig reducere rynker, ikke kun deres udseende. Men det vil det selvfølgelig ikke gøre natten over. Det tager uger at se en lille forbedring med retinol. Med nethinden tager det endnu længere. Men hold dig til det. I mellemtiden nyder de kortsigtede effekter af balsammen: hydreret, glattere og plumper hud.

Der er også en fugtighedscreme for øjnene. Ligesom resten af ​​sortimentet, Physiolift Eyes er ret grundlæggende. Det indeholder de samme aktive ingredienser (inklusive retinal), så jeg gentager ikke alt igen. Jeg vil bare fortælle dig, hvad det gjorde for mig.

Den rige, men ikke fede tekstur hydrerer de tørre pletter under mine øjne godt og fylder de små fine linjer, der begynder at dukke op i mine øjne, så de ser meget mindre ud. I det lange løb, takket være retinal, kan det faktisk reducere dem også. Alt i alt en solid, hvis simpel, øjencreme til tør, moden hud.

Det sidste produkt i rækken, Physiolift Precision Wrinkle Filler er også sværere at bruge. Det tynde lange rør ligner en sprøjte. Det er gjort på denne måde, fordi denne creme kun skal anvendes på de dybe rynker omkring næse og mund og pande, ikke over hele ansigtet.

I teorien gør denne emballage mere præcis anvendelse. I praksis tog det mig et par sessioner for at lære at bruge det nemt. For at få produktet ud, skal du vride, og tryk derefter på bunden. Jeg tror ikke, jeg skal sige, at du skal trykke, når sprøjten er spids ret på rynken, ikke? Nå, faktisk, måske gør jeg det, fordi der var engang, da badeværelsevæggen fik en større dosis fløde end mit ansigt. Ops!

Igen, retinale, natriumhyaluronat og dimethicon gør rynkerne mindre og også hydrat hud (som også hjælper med at reducere udseendet af fine linjer). Hvis du har brug for en ekstra dosis af disse godbidder til at glatte dit ansigt, tror jeg, du ville sætte pris på denne målrettede tilgang.

Alle produkter er pakket i slanke hvide rør, der er hygiejniske og må ikke forkæle retinal (det ligner ikke lys og luft). Endelig et mærke, der får det.

* Jeg bruger ordet "kemisk" her for at betyde "syntetisk", "menneskeskabt". Jeg ved, at alt, herunder vand, er et kemikalie.

Fysiolift Day Udjævning Emulsions Ingredienser: Aven termisk forårsvand, isododecan, isodecyl-neopentanoat, capryl / capritt triglycerid, propylenglycol, glycerin, dimethicon, glycerylstearat, PEG-100-stearat, polymethylmethacrylat, 1,2-hexandiol, Arachidylalkohol, Arachidylglucosid, Ascophyllum Nodosum Extrakt, Behenyl Alkohol, Caprylylglycol, Carbomer, Dimethicon-Krypolymer, Dinatrium EDTA, Duft, Glimmer, PVP, Silica, Natriumhyaluronat, Natriumhydroxid, Titandioxid (CI 77891), Tocopherylglucosid, Vand.
Physiolift Day Smoothing Cream Ingredients: Avene-termisk kildevand, Caprylic / Capric triglycerid, Dimethicone, Butylenglycol, Glycerin, Cetearylalkohol, Butyrospermum Parkii (Shea) Smør, Glycerylstearat, PEG-100 Stearat, Behenylalkohol, Bis-PEG-12 Dimethicon Bivoks, 1,2- Hexandiol, Ammonium Acryloyl Dimethyltaurat / VP Copolymer, Ascophyllum Nodosum Extract, Caprylyl Glycol, Cetearyl Glucosid, Dimethicon Crosspolymer, Dinatrium EDTA, Duft, Glimmer, PVP, Silica, Natrium Hyaluronat, Natriumhydroxid, Titandioxid (CI 77891), Tocopheryl Acetat, Tocopheryl Glucosid, Vand, Xanthan Gum.
Fysioliftudglatning Regenererende Nat Balm Ingredienser: Aven termisk forårsvand, isohexadecan, dimethicon, capryl / capritt triglycerid, cetylalkohol, glycerin, cetearylalkohol, pentylenglycol, glycerylstearat, PEG-100-stearat, 1,2-hexandiol, tocopherylacetat, Ascophyllum Nodosum Extract, BHT, Ceteareth- 33, Dimethicon-Crosspolymer, Dinatrium EDTA, Duft, Hesperidin Methyl Chalcone, Methyldihydrojasmonat, PVP, Red 33 (Cl 17200), Retinal, Sodium Hyaluronat, Vand, Xanthan Gum.
Physiolift Eyes Ingredients: Avene-termisk forårsvand, aluminiumstivelse Octenylsuccinat, glycerin, isodecyl-neopentanoat, PPG-15 Stearylether, Cetylalkohol, Cetearylalkohol, Glycerinstearat, PEG-100 Stearat, Capryl / Caprictriglycerid, Dimethicon, 1,2-hexandiol, Ascophyllum Nodosum Ekstrakt , BHT, Caprylylglycol, Ceteareth-33, Dinatrium EDTA, Rød 33 (Cl 17200), Retinal, Natriumdextransulfat, Natriumhyaluronat, Natriumhydrpxid, Tocopherylacetat, Vand, Xanthan Gum.
Physiolift Precision Wrinkle Filler Ingredienser: Avene-termisk kildevand, dimethikon, capryl / capritt triglycerid, glycerin, stammenin PEG-20-estere, natriumpolyacrylat, behenylalkohol, 1,2-hexandiol, Ascophyllum Nodosum-ekstrakt, benzensyre, Caprylyglycol, Dimethicon-Crosspolymer, Dinatrium EDTA, Glimmer, Rød 33 (CI 17200), Retinal, Sclerotiumgummi, Silica, Natriumhyaluronat, Titandioxid (Ci 77891), Tocopherylacetat, Tribehenin, Vand.

BUNDLINJEN

Fordele: Alle produkterne er fugtighedsgivende, og efterlader huden blødere og kraftigere. Takket være silikoner minimerer de alle udseendet af rynker. Alle teksturer synker hurtigt ind i huden uden at efterlade en fedtet rest bagved; Nattens produkter indeholder også retinal, en mildere form for A-vitamin, der kan reducere rynker; Hygiejnisk emballage; Ingen af ​​produkterne irriterede min hud eller forårsagede breakouts.

Ulemper: Hvis du kan lide din hudpleje læsset med antioxidanter og kraftige anti-agere, er denne linje ikke til dig.

Resumé: Avene Physiolift-serien tager forsigtigt hensyn til følsomme og modne hudbehov uden at forårsage irritation. Produkterne er temmelig grundlæggende, men de alle fugter og plump hud og hjælper med at reducere udseendet af rynker.

Pris og ledighed: Øjne £ 22.00, Emulsion £ 25.00, Day Cream £ 25.00, Night Balm £ 26.00 og Wrinkle Filler £ 29.00 på Escentual.

Bedømmelse: Daginterval 3,5 / 5, Natperioden, 4/5

PR Prøve. Affiliate link.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære