loader
bg-category
5 pinlige skønhedsproblemer ingen taler om

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Så meget som vi gerne vil tro, at skønhed handler om at se godt ud, slather vores hud i creme og swiping på den nyeste skygge af læbestift, er der ofte de under-radarproblemer, som ingen vil diskutere, uanset hvad . Men disse skønhedsproblemer eksisterer, og hvis du tror du er den eneste, der plageres af dem, gæt igen. Her er hvad du kan gøre ved dem - og du behøver ikke gøre det kendt.

Problem 1: Uønsket ansigtshårVær den over din læbe, på din hage eller templer, eller over dit ansigt, der er ikke benægtende at håret elsker at kalde ansigtet hjem. Selv om det kan være pinligt og grimt, har vi alle hår i vores ansigt i varierende grad. Men når det er mørkt og overdrevet, har det tendens til at være sværere at dække, end når det er fint og let. Uanset om ansigtshår kan være foruroligende, uanset hvordan det ser ud.

Hvad skal man gøre ved det: For langsigtet hårfjerning, der går ud over, hvad barbering, voksning og plukning kan tilbyde, siger Dallas, TX, dermatologen Elizabeth B. Houshmand, MD, at overveje laserfjerning som en mere permanent løsning, som fungerer bedst for mørkere hår. "I øjeblikket er der ingen effektive lasere til hvidt eller blondt hår, men det arbejdes videre."

Problem 2: MiliaDisse små hvide stød kan få dig til at tro at de er whiteheads, men de er det ikke. Forårsaget af proteiner, der bliver fanget i huden, kommer milia op i de sværeste områder, som om øjnene eller munden. "De kan fysisk have det samme udseende som comedoner, som er fedt og hudrester fanget i porerne, men milia er meget forskellige," siger Dr. Houshmand. De fleste mennesker får dem fra en opsamling af solcreme eller rige fugtighedscreme.

Hvad skal man gøre ved det: Uanset hvad du gør, skal du IKKE vælge en milia eller forsøge at udtrække dem selv - lad din hudlæge eller æstetiker tage sig af denne til dig - de kan gennembore din hud med et værktøj for at fjerne dem. Microdermabrasion behandlinger kan også hjælpe, fordi de exfoliate det øverste lag af huden for at glatte det ud.

Problem 3: SkælDisse små hvide flager kan dukke op på din hovedbund og på og omkring din hårlinie. "Skæl, der skyldes en uskadelig gær i hovedbunden, der vokser overdrevent og får huden til at kaste de berørte celler, er ikke kun pinligt, men det kan også føre til andre problemer som for tidligt hårtab," siger Dr. Houshmand.

Hvad skal man gøre ved det: For det meste er skæl relativt let at klare. Start med at vaske dit hår med en shampoo, der indeholder selensulfid eller pyrithionzink, som Hoved og skuldre Classic Clean Shampoo ($ 5), eller en, der exfolierer med salicylsyre, ligesom Neutrogena T / Sal Terapeutisk Shampoo ($ 7). Hvis din hovedbund ikke reagerer på en over-the-counter skælskamp, ​​kan din hudlæge give dig en reseptstyrkeversion.

Problem 4: BacneUdbrud på dit ansigt kan være pinligt, men i det mindste er de let at dække. Men når det kommer til breakouts på din ryg, er det en helt anden historie.

Hvad skal man gøre ved det: Dr. Houshmand siger at bekæmpe kropsacne på samme måde som et indgroet hår. "For det første, prøv at lave livsstilsændringer, hvis du er tilbøjelig til at få akne tilbage. Overvej også at skifte til bomuldsbørster og undgå at bære stramt spandex træningstøj, som ikke tillader hud ånde. Sørg for at du bruser efter at du har arbejdet for at fjerne sved fra din hud og altid skifte dit tøj. "Hun foreslår også at bruge en anti-inflammatorisk svovlbaseret maske, som hjælper med at berolige huden såvel som en bioglykolisk rengøringsmiddel.

Problem 5: Overdreven svedtendensSveden er en normal biologisk funktion, men når den går i overdrive, kan våde pletter dukke op under dine arme - eller endda på dine palmer - for alle at se.

Hvad skal man gøre ved det: Hvis du ikke kan få din sved under kontrol med et overstyret antiperspirant, skal din læge ordinere en receptstyrke som Xerac AC eller Drysol. "Disse er bedst, når de anvendes på tør hud. Tag et håndklæde eller en hårtørrer (i en kølig indstilling) og tør området først, "siger Dr. Houshmand. "For resistent underarm sved, overveje Botox injektioner, som varer i tre til syv måneder."

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer