loader
bg-category
5 ting at huske når du tror du ikke er god nok

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Har du nogensinde lyst til bedrageri?

Jeg plejede at hele tiden. Min indre kritiker fortalte mig, at jeg var god for ingenting, især i de dage, hvor intet syntes at gå min vej. Mine jævnaldrende fik mig til at føle mig forkert, fordi jeg ikke var udadvendt nok. Næsten meget alle fortalte mig, at jeg var mindre af en kvinde for at nå en alder af 30 år uden en mand og et godt betalt job.

Under alt det pres begyndte jeg at tvivle og bedrage mig selv. Jeg tillod mit selvværd at blive fuldstændigt revet fra hinanden, indtil jeg kun ville gøre andet end at ligge på sofaen, binging på is og Netflix. Jeg føler mig stadig sådan, nogle gange.

Jeg er sikker på, at du kan relatere. Vi går alle igennem gange, når vi føler, at vi ikke er gode nok, og vil bare smide i håndklædet. Her er et par ting at huske, når disse dage kommer rundt:

1. Vores sind er en løgner

Vores sind er en vidunderlig ting. Men ofte kan det også være en total, råt løgner. Hver gang det fortæller dig, at du ikke kan gøre noget, lyver det. Hver gang det fortæller dig, at du ikke er god nok, lyver det. Hver gang det fortæller dig, at du er totalt fejl, fordi du lavede en fejl, lyver det. Tro ikke på alt det, der fortæller dig. I stedet vende disse tanker til positive. Manglende er f.eks. Ikke et tegn på din svaghed, men en mulighed for at lære.

2. Sammenligning er tyvens glæde

Vi sammenligner os alle sammen med andre mennesker og tror, ​​at de er bedre end os og misundner dem for at have det hele sammen. Sandheden er, det gør de ikke. Du må kun se deres succeser, men ligesom du har de også svigtet. Ligesom dig har de udfordringer og kæmper for at overvinde hver eneste dag. Du ved ikke, hvad en anden går igennem, så sammenlign ikke dig selv med dem.

3. Fokus på fremskridt, ikke perfektion

Jeg plejede at være en perfektionist, tænkte jeg måtte få alt rigtigt første gang, eller jeg ville være en værdiløs taber. Selvfølgelig fik jeg aldrig noget "perfekt" lige ved første gang, så jeg slog mig selv hele tiden. Det var så lammende, til sidst sluttede jeg endda med at prøve. I dag fokuserer jeg på processen i stedet. At sætte dig selv derude og give det en go er allerede en stor succes. Så gør nogen form for fremskridt. Du er allerede kommet langt. Bliv ved med at gøre dine ting, og det går fint.

4. Der er mere ret end forkert med dig

Vi er så vant til at se kun vores fejl og fejl, at vi ignorerer alle de gode ting om os. Ligesom vores venlighed. Vores sans for humor. Vores talenter. Tænk på alt det næste gang du tror du er værdiløs. Det vil hjælpe dig med at indse, hvad et fantastisk menneske du rent faktisk er.

5. Du kan ikke hader dig til at elske dig selv

Vores samfund fortæller os, at vi må hader os selv for at finde motivationen til at blive bedre mennesker. Vi må hader vores kroppe for at blive tynde, eller vores svagheder bliver stærkere. Det er BS. Hader har aldrig løst noget. Det får os til at føle sig værdiløse og ulovlige. Ligesom perfektionisme er had også lammet. Du skal elske dig selv for at leve op til dit fulde potentiale. Så vær forsigtig med dig selv. Dine fejl definerer dig ikke. Dine fejl er bare lektioner, du skal lære. Hvor du nu er i livet, er præcis, hvor du skal være i dag for at komme til, hvor du vil hen i morgen. Du er ikke en fejl. Du er et igangværende arbejde.

Hvad minder du om, når du tror du ikke er god nok?

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære