loader
bg-category
Er teenagere i Korea at bestemme hvad du køber næste år?

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Det er ingen hemmelighed, at K-Beauty-trends dominerer amerikanske markeder (som ikke elsker en håndfløde formet som en banan?). Men hvem bestemmer hvilke produkter, der gør den kølige liste, og hvilke der aldrig forlader butikshylder? Lad det gå til teenagere. De har mere magt, end du tror, ​​når det kommer til at bestemme, hvilke koreanske tendenser, der vil gøre det til dine yndlingsforretninger.

"Koreanske teenagere er meget kloge når det kommer til skønhed," siger Charlotte Cho, grundlægger af koreansk skønhed e-tailer, Soko Glam. "De ved, hvordan man skal passe på deres hud og ikke er bange for at røre deres makeup hele dagen. Piger bærer lip tints i deres blyant sager og har ansigt tåger på deres skriveborde i skolen. "Nathalie Paiva, direktør for markedsføring og PR for koreanske skønhed mærke AmorePacific, tilføjer, at koreanske teenagere er mere ivrig efterforskning og opbygge deres skønhed rutiner end deres amerikanske modstykker. "Hudpleje bærer også større vægt i koreanske teenagere, end i USA"

Cho siger, at det ikke kun er teenagere, der er ansvarlige for at opdage de næste hitprodukter. "Medier dikterer tendenser i Korea og derefter teenagere følger det religiøst. De er toppen af ​​skønhedsprogrammer på tv og online (som Get It Beauty), og de bliver involveret i Facebook-fællesskaber, der er dedikeret til at diskutere de nyeste udseende og produkter. Når du handler, har teenagere tendens til at søge 'vejforretninger' (steder, der bærer mærker, der ikke nødvendigvis findes hos stormagasiner, såsom Missha, Tony Moly og Skinfood). De ved, at de er pålidelige og kvalitetsprodukter til overkommelige priser. "

Det er unødvendigt at sige, at koreanske teenagere ikke er bange for at eksperimentere med noget og alt nyt. "Inspireret af deres yndlingsskønhedsprogrammer og berømtheder, er teens i Korea typisk den første til at slå gaderne med levende, iøjnefaldende makeup udseende," siger Cho. "Nogle af disse kan du nu se at tage ud i US-gradientlæberne i lyse popsfarver og fede, lige browsere. Uanset hvor du er over hele kloden, er du ofte interesseret i, hvad der er nyt og anderledes. Jeg tror, ​​at det er en del af grunden til, at visse tendenser er gået herfra, der stammer fra Korea. Det er særligt kraftfuldt, da folk bliver mere og mere globalt opmærksomme. "

Så hvor lang tid varer produkttyper på hylder i Korea, før de lander i USA? Paiva siger, at lagtiden har forkortet sig markant i løbet af de sidste par år, hvor produkter nu ankommer på amerikansk jord efter kun 6-12 måneder (det plejede at være omkring et år eller 18 måneder). "Det ser ud til at være en funktion af den internationale spotlight på koreansk skønhed, som begyndte at drive amerikanske konkurrencedygtige forskerhold til at scoute det koreanske skønhedsmarked på forhånd og derfor forkorte forsinkelsen for at få amerikanske hylder at ramme", tilføjer hun.

Cho giver to gode eksempler: "Olieudrensere har været tilgængelige i generationer i Korea, men det var først for nylig, at de begyndte at gøre deres vej til det amerikanske marked. Men så har du pude kompakter, der eksploderede i Korea de sidste par år og kom her kort tid efter. "

Spekulerer på, hvad den næste store trend vil være? Cho siger, at koreanske teenagere i øjeblikket besætter over stabile lip tints, der er multifunktionelle. "Disse tints kan bruges på læber eller kinder, eller endda som øjenskygger. Emballagen gør det meget sjovt at samle og stikke dem i tasken, og du kan blande forskellige farver sammen for at skabe din egen brugerdefinerede farve. "To andre koreanske skønhedslinjer vi ses mere af: Tony Moly (Cho siger teenagere har ledet vejen med dette mærke) og Son & Park, som er blevet en kultfavoritet blandt teen trendsettere.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære