loader
bg-category
Produktanmeldelse: Slank I-Divine Chaos Eyeshadow Palette

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Navn: Chaos Øjenskygge Palette Mærke: Slank Størrelse: 12 × 1,1 g Pris: £4.49

Fra Sleek's hjemmeside: En palette med højpigmenterede og perlemorøse trykte øjenskygge nuancer. Velvet til berøring, vil denne øjenskygge give fuld og skinnende dækning til øjet låg for maksimal effekt.

Hvad jeg kunne lide: - 12 smukke matte nuancer - pigmenteret - langvarig - emballagen - prisen

Hvad jeg ikke kunne lide: - ikke let tilgængelig uden for Storbritannien

For et par uger siden ravedede jeg om Skeek I-Divine Original paletten, som er blevet en af ​​mine makeup hæfteklammer. I dag skal jeg tale om Chaos, en anden smuk palette fra Sleek.

Chaos indeholder tolv lyse nuancer fra gul til greens, til blues, til neutrale, som alle er matte. Jeg foretrækker normalt skinnende nuancer til matte, da jeg finder dem lettere at blande, men disse nuancer er ret bløde og går glat. Siden jeg begyndte at bruge denne palette, forstår jeg virkelig matte skygger meget mere!

Alle farverne er ret pigmenterede. De orange og gule nuancer mindre end de andre, men stadig kan jeg ikke klage, esp betragtede prisen. Og de varer hele dagen!

Den sorte taske er slank og spejlet er stort nok til at bruge til at anvende din makeup. Den leveres med en dual-sponge applikator, som ikke er så god. Det får jobbet gjort, men du får meget bedre resultater, hvis du bruger børster.

Resumé: Chaos er en anden stor palette fra slank kosmetik. Den indeholder 12 livlige nuancer med en mat finish, der holder hele dagen. Og det er så billigt!

Rating: 4/5

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer