loader
bg-category
Produktanmeldelse: Antica Erboristeria Nettle Shampoo til fedtet hår

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Navn: Nudel Shampoo til fedtet hår Mærke: Antica Erboristeria Størrelse: 250ml Pris: €1,82

Fra emballagen: Antica Eboristeria har altid studeret egenskaberne af de naturlige ingredienser, der vælges med omhu. Ortica indeholder naturlige mineralsalte, der regulerer talgproduktion, vitamin A, B2 og C, der hjælper med at opretholde fedtet hårs naturlige ligevægt. Håret er efterladt skinnende og sundt.

Hvad jeg kunne lide: - renser og affedter fedtet hår - duften - emballagen - prisen

Hvad jeg ikke kunne lide: - ikke økologisk

For et par måneder siden gik jeg til indkøbscenteret for at se efter en ny shampoo med min kæreste og han anbefalede Antica Erboristeria Nail Shampoo. Jeg er altid lidt træt af hans anbefalinger, fordi han er i noget skønhedsrelateret, ved intet om ingredienser og foreslår normalt bare, at jeg køber den første billige ting, jeg ser bare for at vi hurtigt kan komme ud af butikken.

Da jeg har ønsket at prøve dette mærke i lang tid, gav jeg ind, men fortalte ham, at jeg ville have skylden ham, hvis shampooet viste sig for at være skidt. Heldigvis virker det ganske godt, selvom næsen i det ikke gør noget.

Hvis du har fedtet hår, så ved du, hvor svært det er at finde en shampoo, der efterlader dit hår i mindst et par dage, og det er bare hvad dette gør. Det lægger sig pænt ud og skylles engang, det efterlader håret blødt og skinnende i 2 til 3 dage.

Den har den perfekte konsistens, ikke for tyk og ikke for løbende og er grøn i farve. Det har også en meget flot urte duft! Flasken er mørk brun med en grøn hætte, og hele emballagen er lavet af materialer, der kan genbruges.

Antica Erboristeria betyder Ancient Herbalist butik, så du ville forvente, at deres produkter er helt naturlige. Men det er ikke tilfældet: shampoo indeholder også syntetiske kemikalier. Dette forstyrrer mig ikke, fordi hvis ingredienserne ikke udgør nogen sundhedsrisici, og produktet fungerer, ser jeg ikke nogen grund til ikke at bruge det. Men hvis du går ind i økologiske produkter, vil du sandsynligvis gerne springe over dette.

Antica Erboristeria hævder, at det er nældekstraktet (Urtica Dioica Extract), der regulerer talgproduktionen. Men sandheden er der er knapt noget nældeuddrag i shampooet! Urtica Dioica ekstrakt er en af ​​de sidste ingredienser på listen og gør derfor ikke noget for dit hår.

De vigtigste overfladeaktive stoffer (ingredienser der renser hår og hud ved at hjælpe vandblandingen med snavs og olie, så de kan vaskes væk) er natrium Laureth Sulfate, Cocamidopropylamin Oxide og Cocamidopropyl Betaine.

Natrium Laureth Sulfat kan stamme fra kokosolie og betragtes som et effektivt og blidt rensemiddel. Cocamidopropyl Betaine er afledt af kokosolie og dimethylaminopropylamin og er et af de mest blide overfladeaktive stoffer, der anvendes i personlig plejeprodukter.

Cocamidopropylaminoxid fremstilles ved at reagere kokosolie med dimethylaminodpropylamin og hydrogenperoxid. Det renser hår, øger skum og har konditioneringsegenskaber, som øger krop, renhed og smidighed.

Resumé: Samlet set kan jeg lide shampooen. Det renser og affedter fedtet hår, så hvis det er blødt, skinnende og lugtende smukt i et par dage. Det virker dog ikke som virksomheden siger, og det er ikke et helt naturligt produkt.

Rating: 4/5

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer