loader
bg-category
5 måder at gøre din farve sidst

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Lige efter du har farvet dit hår er, når det normalt ser bedst ud, fordi pigmenterne er på deres friskeste. For at holde det på den måde, følg disse anbefalede tips.

1. Behandl dit hår til en glasur eller glans (hjemme eller på salonen)Colorists elsker glasurer, fordi de opfriske farve og tilføje skinne uden at skade hår. "Mange kunder, der får højdepunkter, glemmer fordelene ved en glans omkring den fjerde uge efter farve. Det tilføjer skinne til den naturlige base for at udvide levetiden af ​​farven, "siger farvelægeren Cassi Frielich fra Frank Cassi Beauty i Palm Beach, FL. Produkt vi kan lide: John Frieda Hair Care Colour Forfriskende Gloss opdaterer din farve, så det ser ud til at du lige havde det gjort. $ 10, target.com2. Hold håret næretFarve kan zap fugtet lige ud af dit hår, efterlader det tørt og føles sprødt - det er derfor, du vil holde det sundt med konditioneringsbehandlinger eller olier en eller to gange om ugen. "Fugt er afgørende for farvebehandlet hår for at opretholde hårets integritet så meget som muligt", siger Clairol Professional celebrity colorist Kiyah Wright.

Produkt vi kan lide: Macadamia Natural Oil Deep Repair Masque trænger ind og genopbygger beskadiget hår til forbedret sundhed. $ 36, macadamiahair.com3. Cover UpWright siger at dække dine tresses fra solen med hatte eller tørklæder hjælper med at bevare din hårfarve længere og forhindre det i at oxidere.4. Gå lillaPurpurhudede shampooer og farvefremstillingsprodukter er et must for blonds og dem med guldfarver, da de hjælper med at modvirke enhver brassiness i håret. Produkt vi kan lide: Den ammoniakfrie Shu Uemura Art of Hair Color Luster genopliver blonde toner ved at neutralisere yellowness og warmness, da det aflejrer pigmenter for at forlænge tidsrummet mellem aftaler. $ 58, shuuemuraartofhair-usa.com5. Brug sulfatfri shampoo og farvesikre produkter For at bevare din farve, prøv at vaske dit hår ikke mere end tre dage om ugen, og brug kun sulfatfrie og farvesikrede shampooer og balsam. "Disse er mere hydrerende og ikke så hårde som andre typer shampooer," siger Rita Hazan. Hver gang om gang skifte det op og vælge noget hydratiserende og proteinbaseret til at hjælpe med at omstrukturere dine tråde. På dage, hvor du kan hoppe over vask helt, gør det tørt shampoo din bedste ven.Produkt vi kan lide: Gratis fra sulfater, som kan skade din farve, har Color Wow Color Security Shampoo en gennembrudsformel, der producerer en rig skum, i modsætning til typiske nonsulfat shampooer, og indeholder overfladeaktive stoffer med lav ladningstæthed, så din farve forbliver rigere i længere tid. $ 22, ulta.com

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære