loader
bg-category
Et år siden smukt med hjerner

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Hej damer,

denne måned Beautiful With Brains fejrer sin første fødselsdag, så jeg skjønt tog en tur ned på mindebane og vandrede arkiverne. Her er nogle højdepunkter fra juni 2008:

Hvordan man bærer og anvender rød læbestift

Elsker du røde læbestifter, men er for bange for at bruge det? Med lidt tillid og disse nyttige tips kan du rocke dette klassiske og sexede udseende på ingen tid også.

Websiteanmeldelse: Bestilling fra Asos.com

Asos er en af ​​mine fave online-butikker, og jeg bruger timer på at surfe på det. Det har en bred vifte af tøj, sko, tilbehør og selvfølgelig skønhedsprodukter! Men pas på, du har brug for hjælp til at holde dig væk fra det. Det gør jeg bestemt!

Udløbsdatoer for skønhedsprodukter

Skønhedsprodukter har også udløbsdatoer, men ved du hvornår det er på tide at smide dem ud? Her er en hurtig guide til at hjælpe dig.

Produktanmeldelse: Roberto Cavalli Serpentine Parfume

Hvis du kan lide mig, er du fan af orientalske dufte, så skal du prøve Serpentine af Roberto Cavalli. Denne orientalske blomsterblanding lugter smukke og varer hele dagen.

Sådan identificerer du din hudtype

Forskellige hudtyper har forskellige behov. At identificere din er meget vigtigt at passe godt på din hud. Ved at bruge de forkerte produkter kan du faktisk beskadige det. Her er en hurtig vejledning til at bestemme, hvad din hudtype er.

Sådan identificeres din hårtype

Nu hvor du har identificeret din hudtype, er det på tide at bestemme din hårtype også. Er det tørt eller olieagtigt? Normal eller kombination?

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære