loader
bg-category
Bruger du nok af dine produkter?

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Tænk på, at opskæring på din natkrem vil øge dens fugtighedsgivende fordele eller rationere ud din retinol vil ikke hæmme dens effektivitet? Tænk igen. Hvor effektive dine produkter er, afhænger af, hvordan de formuleres, hvor kompatible de er med din hud og hvor tæt du følger ansøgningsretningslinjerne. At kende ind og ud af ingredienserne, du bruger, kan klarlægge, om du bruger for meget eller for lidt af dine produkter.

411 på ansøgningsretningslinjerProdukt instruktioner skal følges nøjagtigt for at opnå de bedste resultater. Santa Monica, CA-dermatologen Ava Shamban, MD, siger, "FDA overvåger krav og retningslinjer for recept og hudplejeprodukter, der er overfladisk." Uanset hvilken type produkt, skal du altid følge instruktionerne omhyggeligt og holde op med at bruge det, hvis der er irritation, rødme eller hævelse. "Medmindre andet er angivet, anbring et tyndt lag produkt og lad det absorbere, inden du anvender det næste," siger Andrew Jacono, MD, en ansigts plastikkirurg i Great Neck, NY. Brug af mere end det, der anbefales, vil ikke fremskynde resultaterne eller bidrage til at øge effektiviteten af ​​ingredienserne.

Rollen din hudtype spillerNogle gange er spørgsmålet ikke, om du bruger nok af dine produkter, men hvis du bruger den rigtige til din hudtype.

Hvis du har tør hudDr. Jacono siger: "Brug et enzym eller retinol først til at slippe af med tørheden for at tillade ingredienser som hyaluronsyre og peptider at absorbere bedst. Celebrity æstetiker Nerida Joy råder: "Hvis du oversætter huden og forstyrrer talgkirtlerne, kan du skabe ubalance i huden."

Hvis du har olieagtig hudVed hjælp af en rengøringsmiddel vil først fjerne overskydende olier og lade dine produkter trænge igennem bedre. Joy forklarer: "Oliehudtyper har en tendens til at overanbringe acne-kæmpe ingredienser, hvilket forårsager svær overfladetørhed, der udvikler sig til overbelastet hud med forstørrede porer."

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære