loader
bg-category
Black Market Beauty: 5 Clues Du får fejl

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Alt, hvad der normalt kan prale med en stor pris, findes på det sorte marked - en under-radar kilde (en udbyder eller et websted), der gør købet jagt på fyldstoffer, implantater og æstetiske behandlinger og procedurer tilgængelige og diskonteret. Problemet med at vælge et sortmarked kosmetisk behandling er, at du ofte ikke får den rigtige ting, men snarere en knockoff eller noget defekt. "Plastikkirurgi og æstetiske procedurer kan være dyre, og derfor søger patienterne efter billigere alternativer, der ikke er værd at den nedsatte pris", siger Chicago plastikkirurg Julius Few, MD. Black market skønhedsprocedurer og behandlinger er næsten altid gjort ulovligt, enten af ​​en nonboard certificeret, ikke-licensieret praktiserende læge, eller en sygeplejerske eller æstetiker, der arbejder eller har arbejdet for en læge.

De problemer, der kan opstå:

 • Blodpropper, blindhed og ardannelse
 • Svært at sluge og vejrtrækning
 • Migrering af stoffet til lungerne, der forårsager død
 • Svære at fjerne knuder og klumper kan danne
 • Infektioner, abscesser og sår
 • Langvarig hudbetændelse
 • Permanent desfiguration og vævsdød

5 spor du ikke får den rigtige ting:

 1. Fremgangsmåden eller behandlingen foregår hos andres hus, et hotelværelse, efter timer på et læge kontor eller et andet sted, der ikke er et medicinsk anlæg.

 2. Implantaterne, injicerbare og / eller fyldstoffer købes bevidst online (selv eller leverandøren), hvilket signalerer, at de ikke er legitime. (Disse produkter anses kun for autentiske, når de sælges direkte til en læge af en producent.)

 3. Produktet, som injiceres, vises ikke i dig selv i en forseglet kasse eller lægges i en sprøjte foran dig. (Desuden er det ikke muligt at underskrive samtykkeformularer, så du ved hvad du kan forvente, et andet rødt flag.)

 4. "Hvis du ser umuligt billige fyldstoffer, der tilbydes af en person, der ikke er en bestyrelsescertificeret plastikkirurg eller dermatolog, skal du være opmærksom på," siger Vero Beach, FL, plastikkirurg Alan Durkin, MD.

 5. Den procedure, der tilbydes, er noget, som bestyrelsescertificerede plastikkirurger ikke vil gøre, som stødsprøjter med silikone (de er for risikable, fordi påfyldningsmidlet kan producere langsigtede problemer).

Relaterede indlæg:Valg Board-Certified: Hvorfor det betyder og hvordan man fortællerPlastikkirurgi Røde flag: 5 tegn Det er tid til at gå vækHvad du bør vide om bedøvelse Er du afhængig af plastikkirurgi?

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer