loader
bg-category
Bruger du mænds barberkrem og barbermaskiner?

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Jeg har en tilståelse at gøre.

Første gang jeg barberede, stjal jeg min fars barberskum og engangsbrug (ubrugt) barbermaskine. Jeg så ikke på at købe min egen, da de var let tilgængelige gratis. Og de gjorde et ret godt stykke arbejde, så jeg holdt ved med at bruge dem, meget til min fars forvirring. Han kunne ikke finde ud af, hvorfor hans barberkrem og barbermaskiner løb ud meget hurtigere end normalt!

Hurtigt frem nogle få år, og jeg køber nu mine egne barberingsartikler. Men 9 gange ud af 10, handler jeg stadig i mændens gang. Det er bare billigere, ved du det. Af en eller anden underlig grund slår skønhedsvirksomheder bare et højere pris på alt, hvad der er lyserød og rettet mod kvinder. * Suk *

Men en barberkrem er en barberkrem, og en barbermaskine er en barbermaskine. Sikker på, at der kan være nogle forskelle mellem mænds og kvinders barberkrem og barbermaskiner, men næppe nok til at retfærdiggøre den uhyrlige prisforskel, ikke? Lad os undersøge:

Mænds VS Kvinder Barbering Creme

Hvad er det samme?

formler

Mænds og kvinders barbering cremer gør nøjagtig det samme, så det er fornuftigt, at de bruger de samme ingredienser. De er lavet med stearinsyre, palmitinsyre og triethanolamin, alle ingredienser, der kan blødgøre hår og smøre huden, så du lettere kan barbere. De indeholder også fugtgivende ingredienser for at holde huden blød.

Hvad er anderledes?

Fragrance

Både mænds og kvinders barberingskremer er duftstoffer, men disse er baseret på køn. Mænd nyder aftershave dufte, mens kvinder sidder fast med blomsterdukker (kan du fortælle, at jeg ikke er fan?).

Emballage

Også dette er forskelligt på grundlag af køn. Emballagen af barbering cremer designet til mænd har ofte mørke fedte farver. Barberkrem til kvinder kommer normalt i pinkflasker. Så, ja, vores flasker og rør er smukkere (kan du sige, jeg elsker pink?), Men det er næppe en god grund til at bruge mere for dem, er det?

Dommen

Mænds barbering cremer vinde. De er grimler, men får jobbet til en meget billigere pris.

Mænds VS Kvinder Razors

Hvad er det samme?

Blades

Nå, de bruger begge blade til at fjerne de uvelede uønskede hår. Forresten, hvis knive af kvinders barbermaskiner bliver dullere hurtigere er ikke fordi deres kvalitet er dårligere. Vi barberer bare større områder, så selvfølgelig går det kedelig hurtigere.

Hvad er anderledes?

Klokker og fløjter

Jeg finder det kvinders barbermaskiner har normalt klokker og fløjter mænds razors mangler, ligesom fugtighedsgivende strimler, og lettere at holde håndtag. Kvinderens barbermaskiner har også en mere buet form, der passer bedre til og følger kroppens konturer. Men (måske på grund af disse funktioner?) Jeg synes aldrig at komme så tæt som barbering med dem, som jeg får med mænds barbermaskiner. Hmmm ....

Emballage

Igen, kvinders barbermaskiner er meget smukkere. De plejer kommer i pink eller lilla nuancer, som er meget mere tiltalende. Mænds barbermaskiner kommer kun i mørke nuancer, som er lidt deprimerende, tror du ikke?

Dommen

Mænds barbermaskiner vinder. De kan være grimler og har mindre klokker og fløjter, men jeg får altid en meget tættere og præcis barbering med dem.

Bundlinjen

Hvis en smuk emballage eller sød duft er vigtig for dig, skal du i alle tilfælde handle i kvindens gang. Men hvis du bare vil have noget, der får jobbet til en billigere pris, er mænds barberingskrem og barbermaskiner vejen at gå. Jeg ved, jeg holder fast ved dem.

Bruger du mænds eller kvinders barberingsprodukter?

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer