loader
bg-category
De bedste fødevarer, der øger din huds elasticitet

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Mens det vi lægger på vores kroppe er vigtigt for at opnå yngre hud, hvad vi forbruge er endnu mere afgørende for at få den ungdommelige glød og tekstur, da elastin lever dybt inde i vores hud - ikke på overfladen. Vi spurgte New York dermatolog Doris Day, MD for at nedbryde hvilke fødevarer vi skulle og ikke skulle spise og talte til kendte æstetiker Joanna Vargas for at få hendes tips om, hvordan vi nemt kan indarbejde disse elastin-venlige fødevarer i vores kostvaner.

Du vil måske også syntes om: 6 ting du kan gøre for at forhindre rynker

Mad, du skal spise Ifølge Dr. Day er det simpelt: For at øge hudens elastik skal du forbruge høje antioxidanter og vandrige fødevarer som:

bær er de bedste frugter at forbruge i form af antioxidanter. Kraftfrugt acai er en favorit af Dr. Day's.

Selleri og agurk begge indeholder silica, som Vargas siger er en ingrediens, der øger fugt og elasticitet.

Olier, der findes i laks, oliven og valnødder, indeholder koncentrerede niveauer af omega-3 fedtsyrer, der er kendt for at forbedre hudens aldring.

Græskar og squash er vand-, vitamin- og antioxidantrige frugter fyldt med hudbesparende næringsstoffer.

krydderier som gurkemeje og kanel er superfood når det kommer til deres antiinflammatoriske og antioxidante fordele.

Dr. Day er også en stor fan af nutraceuticals, som hun forklarer som funktionelle fødevarer og kosttilskud, som har en direkte indvirkning på huden. Kig efter vitaminer, der indeholder kobber, zink, folsyre og endda noget koffein, da de kan forbedre din huds elasticitet og fasthed samt dets evne til at hydrere indefra.

Mad, du bør undgåDr. Day anbefaler at holde sig væk fra højtforarbejdede fødevarer og simple sukkerarter, da de er proinflammatoriske fødevarer, der kan nedbryde elastisk væv i huden og også påvirke absorptionen af ​​antioxidanter og næringsstoffer som B-vitaminer, der hjælper med cellemetabolisme og reparation. "Undgå ting, som dit øje går til først - det høje salt, det højt sukker og det høje carb", advarer hun og påpeger, at disse dårlige fødevarer ikke giver plads til det gode og derfor spilder dit kostrum.

Sådan tilføjer du Pro-Elastin-fødevarer i din kostVargas opfordrer sine kunder til at spise grøntsager dagligt og med hvert måltid. "De fleste af mine klienter drikker en daglig grøn juice," siger hun og tilføjer, at salater og saft er en hurtig og lækker måde at få ekstra greens i kroppen. Dr. Day anbefaler, at du vælger ingredienser, der er i friskhed, og forbereder dem på den mest optimale måde. "Nogle fødevarer kan have brug for lidt damp, nogle kan blive spist rå, og andre kan blive spist i kombination", siger hun og understreger, at rige, naturlige farver og smagsstoffer er et sikkert tegn på højt antioxidantfoder.

Sådan fortæller du, om din huds elastisitet er bedreVi er alle bekendt med det nøjagtige trick, men det er mere en indikation af hydratiseringsniveauer. Vargas siger, at smidig hud vil "se sundere" og "føle sig tykkere." Hun siger: "Det vil være mere mærkbart på kinderne og kæben." Dr. Day er enig, beroligende, at en stigning i elasticitet i huden er mere indlysende, end man ville forvente. "Det er faktisk ikke subtilt: Din hud ser bedre ud og yngre. Det gør det, at yngre hud ser ung ud."

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære