loader
bg-category
Bruger du den rigtige type hudplejeprodukter?

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Fra geler og cremer til mælk og lotioner kan formuleringen af ​​dine skønhedsprodukter bestemme, om de bliver dine favoritter eller dem, du holder dig væk fra og skubber til bagsiden af ​​kabinettet. Mens vi alle har vores præferencer med hensyn til hvilke formuleringer vi kan lide, går det faktisk ud over, hvad du er delvist, fordi hver enkelt har en særlig fordel for udvalgte hudtyper og hudproblemer. Forvirret om, hvilke produkter der skal vælges? Når du overvejer deres formuleringer, vil det give mening.

Mælke og lotioner Bedst til: Sensitive, kombination og normale hudtyperDisse er to af de mest blide muligheder, hvorfor følsomme kombinationer og normale hudtyper foretrækker dem. Mælke- og lotionsrensere praler med lave mængder af olier og blødgøringsmidler, hvilket giver dem en let fugtighedsvirkende virkning, der ikke efterlader en olieagtig rester på huden. De har tendens til at være vandbaserede og indeholder ikke mange overfladeaktive stoffer (kemikalier der giver mulighed for en formel til skum), så de ikke skummer meget. Derfor får du ikke den sudsy-oplevelse, du får med andre rensemidler, men din hud vil blive følt blød.

Du vil måske også syntes om: Hvad du behøver at vide, før du bruger anti-aging produkter

Balsam Bedst til: Tør hudRensning balm er en nyere måde at rense og er godt for dem, der har brug for fugt, fordi de er fyldt med blødgørende midler. De går på supersilky og lader din hud føle sig hydreret, forfrisket og rent. "De er hovedsageligt oliebaserede rensemidler, men i en fast form, så de er mere nærende," siger kosmetisk kemiker Ni'kita Wilson.

OlierBedst til: Tør hudDen kosmetiske kemiker Randy Schueller siger, at olier er gode til tør hud, fordi de ikke er skrøbelige og ikke er rengøringsmidler og overfladeaktive midler, som er almindelige i rensemidler, der skummer. De giver ikke den typiske sudsy-handling, som en traditionel rengøringsmiddel giver, men snarere en emulgering af olien, når den rammer vand, der får den til at blive hvid. "Olie rensemidler følger princippet om at lide opløsning som, hvilket betyder, at olie opløser olie på huden. Men nogle kan efterlade en fedtet rest - det er den største forskel mellem et skummende eller rengøringsbaseret rengøringsmiddel og en oliebaseret. "

Micellar Waters Bedst til: Normale og følsomme hudtyper, der bærer minimal mængde makeupI dag udvikler micellært vand en lignende oliefiltreringsfilosofi, men vand er hovedbestanddelen. Den indeholder små mikeller, som er små bundter af overfladeaktive stoffer indkapslet i vand, der fanger snavs, olie og makeup. Disse er utroligt lette (de føler sig som om du blot tørrer vand på din hud), og der er heller ingen prikkende virkning eller duft, men heller mere af en forfriskende følelse. "Du behøver ikke at vaske micellære farvande, men hvis du gør det, skal du bare bruge et væv eller tørre," siger Frauke Neuser, seniorforsker for Olay. Hvis din hud er olieagtig, eller du har meget sminke, kan et micellært vand ikke lade din hud føle sig ren nok, og en anden rensning med noget tungere kan være nødvendigt.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer