loader
bg-category
En ny rensning, du vil faktisk gøre

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Når jeg har tvunget mig til at gøre en rensning, stopper jeg normalt halvvejs igennem. Tanken om at tilbringe bare juice i dagevis (det har tendens til at forlade mig opustet), skære ud koffein og sukker (synderne bag massive hovedpine) og efter en kød- og mælkefri kost i en uge (jeg kan ikke overleve på salat alene), får mig til at skære, inden jeg selv starter programmet. Så du kan sige, at jeg ikke lige går ind i det med de bedste hensigter, men jeg forsøger altid at give det et skud. Og ved dag to - hvis jeg selv er heldig at gøre det så langt - er den rensning, som jeg tester ud, ender i affald eller overleveres til en anden villig og i stand til redaktør.

Under min natlige Instagram perusing session kom jeg over nogle dramatiske før og efter skud af kvinder i alle aldre, der gjorde Bikini Cleanse. Jeg var i ærefrygt over, hvor godt de passede efter blot en uge, hvilket gjorde det muligt for mig at mønstre modet til at prøve det. For første gang nogensinde var jeg så begejstret for at gøre en rensning. En sommer at rejse og spise noget og alt i sikte forlod ikke lige mig, der var ivrig efter at gøre en bikini.

Da Bikini Cleanse ($ 189) ankom på mit skrivebord, sad den der et par dage før jeg lavede en bevidst beslutning om virkelig at gøre det. Jeg sprængte den åben på en søndag formiddag, læse vejledningen grundigt (to gange!) Og lagde op på alle de nødvendige forudsætninger for at få mig igennem de næste syv dage af hvad jeg havde forudforståede forestillinger om som helvede.

Den første dag var et stykke kage. Jeg havde den valleproteinfyldte BikiniSmoothie, som smager som en creamsicle til morgenmad. Det holdt mig helt fyldt op. En snack midt om morgenen kombineret med hindbærsmagrede BikiniSticks, som du blander med vand og siges at bremse sukkerbehov og fremkalde fedtforbrænding, var ikke så svært at komme ned. Næste var en ren og sund frokost efterfulgt af en middagsmad og et andet BikiniStick. Jeg havde en ren, carb- og sukkerfri middag bestående af salat og grillet kylling, hvilket var stort set min grundpille i ugen. Lige før sengen sippede jeg på BikiniTea, som efter min mening er stjernen i detoxen.

Den næste morgen havde teen fået virkning og arbejdede sin magi for at få mig til at detox (med nogle magekramper, jeg kan tilføje). Dag to og tre var forfærdelige - jeg legede helt sikkert med tanken om at afslutte rensningen helt, men det lykkedes mig at holde det ud på trods af den pounding hovedpine jeg havde i 48 timer lige, det ville ikke gå væk.

Dag tre rullede rundt, og jeg begyndte at føle mig godt. Jeg ønskede ikke noget sødt, og hovedpine, som skyldtes, at jeg havde absolut ingen koffein eller sukker, var væk. Jeg fortsatte med at følge planen, og i løbet af de næste par dage bemærkede jeg virkelig en forskel. Mine bukser passer bedre, mine måltidsdele var mindre (og påfyldte mig!) Og min mave begyndte definitivt at fladte ud - noget jeg ikke havde set siden før jeg havde min datter for næsten syv år siden.

Jeg fulgte detox frem til helt enden, og da jeg endelig satte en bikini på, var jeg langt mere tilfreds med det jeg så i spejlet! Det har været to uger siden jeg er færdig med rensningen, og jeg holder mig virkelig fast. Og jeg hører, at mærket grundlægger Nicole Pollard Bayme frigiver individuelle pakker af både BikiniTea og Bikini Sticks i januar for at opretholde dine resultater og holde dig kigget bikini-klar.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer