loader
bg-category
Dag i livet for KORA Organics grundlægger, Miranda Kerr

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Du kender Miranda Kerr som en international supermodel (og mor til hendes søde søn, Flynn), men vidste hun også, at hun også er grundlæggeren af ​​et organisk hud- og kropspleje brand? KORA Organics blev skabt for at afspejle Mirandas passion for at leve en sund, organisk livsstil og ved at bruge de reneste ingredienser af høj kvalitet, har hendes produktsortiment evne til at fodre, hydrere og genopfylde huden. Her deler supermodellen, moren og grundlæggeren hendes hemmeligheder for at have en fejlfri hud, de nye lanceringer hun er begejstret for og det eneste produkt, hun har i sin taske til enhver tid.

Hvis du sætter op til en "typisk dag", hvad er din morgen skønhed rutine? At være en travl mor, min skønhedsrutine om morgenen skal være hurtig, effektiv og enkel. Jeg bruger min KORA Organics Foaming Cleanser i brusebadet sammen med min Essential Body Wash. Derefter bruger jeg Energizing Citrus Mist og Hydrating Day and Night Cream til mit ansigt og décolletage. For min krop blander jeg et par dråber af luksuriøs Rosehip Body Oil med beriget body lotion og gælder overalt til håndklædetørret hud.

Til sminke applicerer jeg KORA Organics Tinted Day Cream, krøller mine vipper og anbringer to frakker mascara, nogle læbebalsam og sætter mit hår enten i lav fletning eller en topknot.

Hvad er den eneste ting i din pung, at du altid skal holde det godt hele dagen, og at du sommetider læner dig for at tage dit udseende til aften? En rød læbestift!

Er der nye produkter, der blev lanceret for nylig, og som har nået din interesse? Jeg har for nylig begyndt at have infrarøde saunaer. Det er ikke et nyt fænomen, men noget nyt, jeg har prøvet og elsket, fordi de har en lang række hud- og sundhedsmæssige fordele.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer